[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
BBC
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010 Posted by STEVENIKO



Νόμιζα πως τα είχα δει όλα στη χώρα μας, αλλά τελικά είχα κάνει λάθος. Δεν περίμενα ποτέ πως η ελληνική κυβέρνηση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που συντηρεί -όλα δηλαδή- θα έφταναν στο σημείο να κατηγορήσουν το BBC πως στήνει ειδήσεις.

Είναι γελοίο να διαβάζεις και να ακούς σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης -που δεν θα υπήρχαν αν δεν έστηναν τις ειδήσεις υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης- πως το BBC έστησε την είδηση με τον πολίτη που πέταξε το παπούτσι του στον Παπανδρέου.

Φυσικά, η είδηση δεν θα είχε αναφερθεί από κανένα τηλεοπτικό σταθμό, αν δεν την έπαιζε το BBC - θα την κρατούσαν στο σκοτάδι, όπως κάνουν με όλες τις ειδήσεις που αποδεικνύουν πως η κυβέρνηση δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητή στους πολίτες.

Είναι κρίμα που έκλεισε η Ελληνική Υπηρεσία του BBC. Προσέφερε έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση κατά τη διάρκεια της Κατοχής - και τώρα Κατοχή έχουμε.

Ευτυχώς, υπάρχει η Ελληνική Υπηρεσία της Ντόιτσε Βέλε, που ήταν μια ελεύθερη φωνή στα σκοτεινά χρόνια της Χούντας. Και τώρα Χούντα έχουμε - έχουμε Χούντα και Κατοχή μαζί.

Και φυσικά τώρα υπάρχει το Διαδίκτυο. Δεν πετάμε παπούτσια στους κυβερνώντες και στα τσιράκια τους, αλλά θα τους πάρουμε τα σώβρακα.



http://pitsirikos.net/

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...