[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα εξαρτημένα "ανδρείκελα" της δημοσιογραφίας...
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 Posted by STEVENIKO

Ρωτήστε και κάτι ουσιαστικό βρε τσάτσοι.!

Tου Σταύρου Μαρίνη...



Όποιος παρακολούθησε την συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ καταλαβαίνει γιατί τόσοι δημοσιογράφοι δεν έχουν το ανάστημα να κάνουν μια ερώτηση που είναι στα χείλη όλης της Ελλάδας.

Και αυτή είναι η ακόλουθη:



Γιατί κύριε Πρωθυπουργέ να πληρώσουν πάλι τα σπασμένα οι μικρομεσαίοι; Γιατί να πεινάσουν πάλι οι φτωχοί; Γιατί να συνεχίσουν να έχουν ασυλία οι Τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο;

Και όμως οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων ΜΜΕ έχουν μόνο αστείες, γελοίες και ηλίθιες ερωτήσεις να κάνουν στον ΓΑΠ.

Τίποτα ουσιαστικό δεν ρωτάνε παρά μόνο ότι τους αφήνουν τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους. Και μετά έχουν την αξίωση να παρακολουθούμε τα δελτία ειδήσεών τους που ασχολούνται με ένα σωρό ηλιθιότητες και δεν λένε τίποτα για τον κοσμάκη που στενάζει από τα μέτρα της Κυβέρνησης που είναι καταφανέστατα ΑΔΙΚΑ για τον κόσμο και ευνοούν μόνο τους Βιομηχάνους, τους εφοπλιστές και τους μεγαλοτραπεζίτες.

Αυτοί είναι που συντηρούν και τα ΜΜΕ με τις διαφημήσεις που δίνουν μαζί με τον κρατικό κορβανά που παρέχει κρατικές διαφημήσεις με αντάλλαγμα ευνοϊκή μεταχείριση από τους Κουρήδες, τους Βαρδινογιάννηδες, τους κομιστές - Θέμους, και έναν συμφερτό από νεόκοπους εκδότες και καναλάρχες που θυσιάζουν τα πάντα μπροστά στο κέρδος.

Μιλάμε για 300 οικογένειες που καταδυναστεύουν αυτό τον Τόπο και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να ...τραβάμε κουπί για να μην βουλιάξουν και αυτοί μαζί με εμάς.!
Βοήθαμε φτωχέ μου να μην σου μοιάσω λένε και από την άλλη πλευρά κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι και γίνουμε όπως αυτοί, οικονομικά ισχυροί, απάτριδες, και βουτηγμένοι μέσα στο μεγαλύτερο βόθρο που είναι η λεγόμενη ηθική τους που εμάς μας έχει αναλώσιμα περιτώματα χωρίς καμιά αξία.!

Και όμως εσείς εξακολουθείτε και διαβάζετε τις εφημερίδες τους, στηρίζετε τα κανάλια τους και το χειρότερο υποστηρίζετε τους συναδέλφους που δεν έχουν κάτι έξυπνο και ουσιαστικό να ρωτήσουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Είσαστε μέρος του προβλήματος με την απαθή στάση σας και κυρίως είσαστε υπόλογοι στις επόμενες γενιές για το χάος που τους παραδίδετε. Συνένοχοι στον φόνο αυτό δεν θα είμαστε και θα σας βρίζουμε έως ότου καταλάβετε ότι την ώρα που εσείς θα παρακολουθείτε το "αξίζει να το ...ζεις" θα είσαστε "πεθαμένοι" μέσα στα δάνεια και στην μίζερη ζωή που σας χαρίζει η τηλεοπτική σας ευδαιμονία.!
Αυτά και περαστικά σας... Το πάρτι τους έχει δίμετρες βίζιτες καλεσμένες που τις πληρώνουν με τα δικά σας λεφτά. Τουλάχιστον οι πουτάνες τούς τα παίρνουν, ενώ εσείς γαμιέστε τσάμπα.

Τέτοια φθήνια;



http://stavros-marinis.blogspot.com/

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...