[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σχέδιο ανατροπής του Καντάφι
Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Μυστικές συνομιλίες μέσω Διαδικτύου με αντικαθεστωτικούς που βρίσκονται μέσα στην Τρίπολη έχουν οι αντάρτες και τα μέλη του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου για τον σχεδιασμό εξέγερσης εναντίον του Μουαμάρ Καντάφι, αποκαλύφθηκε χθες

Μυστικές συνομιλίες μέσω Διαδικτύου με αντικαθεστωτικούς που βρίσκονται μέσα στην Τρίπολη έχουν οι αντάρτες και τα μέλη του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου για τον σχεδιασμό εξέγερσης εναντίον του Μουαμάρ Καντάφι, αποκαλύφθηκε χθες.

Η ομάδα των αντιφρονούντων μέσα στην Τρίπολη έχει την ονομασία "Οι πέντε της Τρίπολης", καθώς τα μέλη του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου που έχουν αναλάβει να συνομιλούν με τους περίπου 100 συνωμότες είναι πέντε. Οπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στόχος των συνομιλιών είναι να υπάρξει συντονισμός της δράσης των αντιφρονούντων εντός της Τρίπολης με τυχόν επιθέσεις εναντίον του καθεστώτος από τους αντάρτες.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι χθες ο Μαχμούντ Σαμάμ του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου δήλωσε πως μετά την πτώση του καθεστώτος δεν είναι απαραίτητο να φύγει από τη χώρα ο Καντάφι και πως θα του επιτραπεί να παραμείνει στη Λιβύη, ίσως σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος.

Την ίδια ώρα, αναφορές ότι ολοένα και περισσότεροι άνδρες του στρατού και της αστυνομίας εγκαταλείπουν τα πόστα τους επιβεβαιώνονται, καθώς τουλάχιστον 19 αστυνομικοί και στρατιώτες του Καντάφι ήταν μέσα σε καράβι που μετέφερε πρόσφυγες από τη Λιβύη προς την Τυνησία.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σχέδιο ανατροπής του Καντάφι"

Leave a reply