[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Φέντερερ & Χίνγκις μαζί το 2012
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η πρώην Νο1 Μαρτίνα Χίνγκις αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από άνθρωπο του Ρότζερ Φέντερερ να αγωνιστεί μαζί του στο μικτό διπλό του ολυμπιακού τουρνουά το 2012.

Οι Ελβετοί "μαγειρεύουν" μια σπουδαία συνεργασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο, η Μαρτίνα Χίνγκις που έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αποκάλυψε ότι την πλησίασε άνθρωπος του Ρότζερ Φέντερερ.

Η Ελβετίδα που άνοιξε το δρόμο για τον Φέντερερ εξήγησε ότι ρωτήθηκε αν την ενδιαφέρει να αγωνιστεί ως παρτενέρ του στο μικτό διπλό στο ολυμπιακό τουρνουά του 2012.


Το μικτό διπλό είναι το πέμπτο αγώνισμα στο τένις που προστέθηκε στο Λονδίνο και ήδη έχουν αρχίσει να σχηματίζονται τα πρώτα ζευγάρια με τον Άντι Ρόντικ και τη Σερένα Γουίλιαμς.

"Ναι, με πλησίασε ο μάνατζερ του (σ.σ. ο Τόνι Γκόντσικ που παρεμπιπτόντως εκπροσωπεί και την παρτενέρ της, Λίντσεϊ Ντάβενπορτ). Με ενδιαφέρει, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να παίξουμε σε ορισμένα τουρνουά μαζί. Δεν γνωρίζω αν μπορώ να δεσμευτώ", σχολίασε η Χίνγκις.

Η ίδια αγωνίστηκε στο ολυμπιακό τουρνουά της Ατλάντα το 1996, δίχως να μπει στον κόπο να ταξιδέψει στο Σίδνεϊ. Με τον Φέντερερ έχουν πανηγυρίσει μαζί την κατάκτηση του "Hopman Cup" το 2001 στην Αυστραλία με αντίπαλο τις Ηνωμένες Πολιτείες (Μόνικα Σέλες και Τζαν Μάικλ Γκάμπιλ).


πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Φέντερερ & Χίνγκις μαζί το 2012"

Leave a reply