[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τζον Μπον Τζόβι: «Οι νέοι της Ελλάδας θα τα καταφέρουν!»
Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 Posted by STEVENIKO

Απόλυτος ενθουσιασμός από τους 65000 θεατές της συναυλίας


Αν έπρεπε οπωσδήποτε να απομονώσουμε ένα και μόνο στιγμιότυπο από τη συναυλία των Bon Jovi την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, αυτό θα ήταν η εικόνα του κάθιδρου Τζον Μπον Τζόβι, σε κοντινό, να τραγουδάει με πάθος με τα μαλλιά κολλημένα από τον ιδρώτα στο μέτωπό του - και του πάει το wet look να το πούμε αυτό. Οχι επειδή είναι μια όμορφη εικόνα, αλλά επειδή είναι απολύτως ενδεικτική της διάθεσης αυτής της μπάντας, που κάνει καριέρα σχεδόν 30 χρόνια, να δείχνει σεβασμό στο κοινό της. Στην Αθήνα ήταν περίπου 65.000 θαυμαστές (διατέθηκαν 64.000 εισιτήρια) που είδαν τον Τζον και την παρέα του να τα δίνουν όλα...


Δυόμιση ώρες συμπλήρωσαν πάνω στη σκηνή οι Bon Jovi, στη διάρκεια των οποίων η μπάντα από το Νιου Τζέρσι, που, ως γνωστόν «βγάζει τα καλύτερα παιδιά», μας χάρισε ενα γυαλιστερό, καλοκουρδισμένο σόου, χωρίς όμως να δώσει ούτε για δευτερόλεπτο την εντύπωση ότι χάνει την επικοινωνία της με το κοινό Οι ψηφιακές προβολές στην τελευταίας τεχνολογίας γιγαντοοθόνη ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, ενώ οι σκηνές που τραβούσαν οι κάμερες από τη συναυλία φαίνονταν καθαρές σαν κρύσταλλο, δίνοντας μια αίσθηση εγγύτητας ακόμη και σε εκείνους που κάθονταν μακρια.

Τα μέλη του συγκροτήματος, με τον αεικίνητο φρόντμαν να ξεχωρίζει με την ενέργεια του, απέδειξαν ότι ήταν καλά προπονημένα να τα βγάζουν πέρα ακόμη και κάτω από καιρικές συνθήκες αντίξοες - η θερμοκρασία στις 21.15 που ξεκίνησε το σόου, ήταν 36 βαθμοί...

Δύο μονάχα αντιρρήσεις θα μπορούσαμε να εκφράσουμε: μία για τις στυλιστικές επιλογές του Τζον (όχι άλλα δερμάτινα τζάκετ ή γιλέκα, να χαρείς) και μία για τον ήχο, που στο πίσω μέρος του σταδίου ακουγόταν λιγάκι «μπουκωμένος».

Στο «We weren't born to follow» το στάδιο γέμισαν εικόνες προσωπικοτήτων που έχουν επιδείξει μια κάποια επαναστατικότητα, από τον Ομπάμα και τον Τσε Γκεβάρα ως τον Δαλάι Λάμα.
Στο «Bed of roses» ο Τζον Μπον Τζόβι έδεσε μια ελληνική σημαία γύρω από τη βάση του μικροφώνου του την ώρα οι πολύ φανατικοί που βρίσκονταν έμπροσθεν της σκηνής τον έραιναν με τριαντάφυλλα (η φημολογία που διέτρεξε τη ραχοκοκκαλιά του Twitter στο #bonjovi την ώρα της συναυλίας ότι επρόκειτο για γαρύφαλλα, ελέγχεται ως ανακριβής).
Το κουπλέ του «Dead or Alive» το τραγούδησε ολόκληρο σχεδόν το ενθουσιώδες κοινό. «20 χρόνια περίμενα να έρθω στην Ελλάδα», πρόσθεσε προς το τέλος της συναυλίας και έκλεισε με το «Livin' on a prayer», δίνοντας και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι «η νέα γενιά της Ελλάδας θα τα καταφέρει. Μη χαρίσετε σε κανέναν το μέλλον σας».


πηγη


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τζον Μπον Τζόβι: «Οι νέοι της Ελλάδας θα τα καταφέρουν!»"

Leave a reply