[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ψηφίστηκε το «χαράτσι» για τα ακίνητα
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ψηφίστηκε το «χαράτσι» για τα ακίνητα

Ψηφίστηκε, χωρίς εκπλήξεις, στη Βουλή η τροπολογία για την επιβολή του ειδικού τέλους ακίνητης περιουσίας. Υπέψήφισαν τη διάταξη 155 βουλευτές.

Ψηφίστηκε το «χαράτσι» για τα ακίνητα

Η ψηφοφορία δεν απαιτούσε πλειοψηφία 151 βουλευτών για να περάσει το μέτρο, αλλά μόνο πλειοψηφία επί των παρόντων. Ολοι οι βουλευτές που είναι μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπέρ της διάταξης.

Νωρίτερα την πρόθεσή του να δώσει "μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση", ψηφίζοντας τη διάταξη για το τέλος ακινήτων, γνωστοποίησε νωρίτερα και ο βουλευτής Γιάννης Βούρος με γραπτή του δήλωση.

"Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου", αναφέρει ο κ.Βούρος.

Την κρισιμότητα της ψηφοφορίας επεσήμαναν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο μέχρι και για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ενδεικτικό πάντως ήταν και το κλίμα που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες με "ποταμό" δηλώσεων από υπουργούς και βουλευτές, που έθεσαν ακόμα και θέμα προκήρυξης πρόωρων εκλογών.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ψηφίστηκε το «χαράτσι» για τα ακίνητα"

Leave a reply