[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εταιρεία λαϊκής βάσης θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό η Axion Capital
Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Σε εταιρεία λαϊκής βάσης θέλει να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό η Axion Capital, όπως διεμήνυσαν στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη οι εκπρόσωποι της βρετανικής εταιρείας. Το δικηγορικά γραφείο Κυριακίδη-Γεωργόπουλου τους παρέπεμψε στο ΔΣ της ΠΑΕ, ενώ από τη συζήτηση προέκυψε ότι δεν υπάρχει έτοιμος Αμερικανός επενδυτής, παρά τα όσα είχαν οι ίδιοι διοχετεύσει στον Τύπο.

Ως μοντέλο παρουσιάστηκε η ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου των Γκριν Μπέι Πάκερς. Πρόκειται για τη μοναδική επαγγελματική ομάδα στις ΗΠΑ που δεν έχει ιδιοκτήτη, αλλά οι μετοχές είναι μοιρασμένες στα μέλη της, κάτι που όχι μόνο δεν αποδεικνύεται πρόβλημα, αλλά μιλάμε για μία από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες, εν ενεργεία πρωταθλήτρια του NFL.

Την Axiom εκπροσώπησαν ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της εταιρείας, Ντέιβιντ Σινκλέρ, ο Έλληνας συνεργάτης του, Γιώργος Παναγιώτου και ο Αμερικανοϊσραηλινός μάνατζερ Κένι Ζούκερμαν. Οι τρεις τους ζήτησαν τετράμηνη προθεσμία για τη δημιουργία του πλάνου, για το οποίο θα έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα. Ωστόσο, οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη υπογράμμισαν ότι δεν μπορούν να δεσμευτούν και τους παρέπεμψαν στο ΔΣ της ΠΑΕ για να παρουσιάσουν την πρότασή τους.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εταιρεία λαϊκής βάσης θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό η Axion Capital"

Leave a reply