[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού με φόντο την κορυφή
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ντέρμπι κορυφής στο Ολυμπιακό Στάδιο (Σάββατο 20:30, Novasports1) μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική φάση. Η ΑΕΚ με νέο προπονητή, σχεδόν πλήρης, με τη συμπεράσταση του κόσμου της, φιλοξενεί έναν Ολυμπιακό που έχει μεν προβλήματα, σκέφτεται το χωρίς άυριο ματς με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, όμως βασίζεται στο σαφώς ανώτερο ρόστερ της. Οι δυο τους μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν, με δεδομένο ότι έχουν αγώνα λιγότερο, θα αφήσουν πολύ περισσότερο από τρεις βαθμούς πίσω τον «δικέφαλο».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τύπωσε 45.000 εισιτήρια για το ντέρμπι, εκ των οποίων τα 35.000 στο κάτω διάζωμα. Το επάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ θα ανοίξει μόνο αν εξαντληθούν τα υπόλοιπα, όμως κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία 25-35.000 οπαδών στο παιχνίδι.

ΑΕΚ

Εκτός αποστολής της έμειναν μόνο ο τραυματίας Κωνσταντόπουλος και οι Μπουγαΐδης, Τσουκαλάς και Χέλγκασον.

Μπροστά από τον στο 4-3-3 της ΑΕΚ θα παίξουν οι Κοντοές ή Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς και Κάλα, ενώ την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Μάκος (κόφτης), Βάργκας (δεξιά) και Λαγός (αριστερά). Το "δεξί" φτερό θα καλύψει ο Λεονάρντο, ενώ στα αριστερά θα κινείται ο Γκούντιονσεν με εντολές να συγκλίνει προς την περιοχή, κοντά στον σέντερ φορ Λυμπερόπουλο.

Στην αποστολή είναι ακόμα οι Μοσχονάς, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Μπερνς, Σιαλμάς και Μπέλεκ. Από αυτούς, τρεις θα μείνουν στην εξέδρα.

Ολυμπιακός

Τον Βισέντε Μόνχε, όχι όμως και τον Γιάννη Ζαραδούκα, συμπεριέλαβε στη 18άδα του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ακόμα, από την αποστολή κόπηκαν οι τραυματίες Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης και για λόγους τακτικής οι Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς και Βαλεριάνος.

Ο Βάσκος σκοπεύει να παίξει φουλ επίθεση, με τους Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ να εναλλάσσονται στις θέσεις της επίθεσης και τον Ιμπαγάσα να κινείται πίσω τους ως "δεκάρι". Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Μακούν, δίπλα στον Ορμπάιθ, αφού ο Μοντέστο θα οπισθοχωρήσει σε θέση δεξιού μπακ. Στα αριστερά της άμυνας μένει σταθερός ο Χολέμπας, ενώ δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στα στόπερ (μπροστά από τον τερματοφύλακα Κοστάνσο) είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Μαρκάνο αντί του Μέλμπεργκ για να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Στην αποστολή είναι ακόμα οι Μέγερι, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Πάντελιτς και Χαβίτο.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού με φόντο την κορυφή"

Leave a reply