[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μαγική εικόνα: 258 «ΝΑΙ» συγκέντρωσε ο Προϋπολογισμός
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Τη μεγαλύτερη πλειοψηφία από το 1952 και μετά συγκέντρωσε χθες ο Προϋπολογισμός του 2012 που συνολικά υπεψηφίστηκε από 258 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., του ΛΑΟΣ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ακόμη, θετική ψήφο έδωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γιώργος Λιάνης και Μιλένα Αποστολάκη (προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ) και Σωτήρης Χατζηγάκης και Ελσα Παπαδημητρίου (προερχόμενοι από τη Ν.Δ.)

Τον Προυπολογισμό καταψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας και οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι.

Οι βουλευτές Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος και Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος δήλωσαν «παρών» όσον αφορά στην έγκριση των δαπανών του υπουργείου Ανάπτυξης και αυτό γιατί δεν περιλαμβάνεται ειδικός κωδικός για τους πυρόπληκτους της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2012, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κάλεσε τα κόμματα, να δώσουν τέλος στους καβγάδες. Οι στόχοι είναι φιλόδοξοι αλλά εφικτοί, είπε, αρκεί να δουλέψουμε με πνεύμα συνεργασίας και να μην συνεχίσουμε την πολιτική των αλληλοκατηγοριών για το ποιος φταίει και ποιος όχι.

Από τις πράξεις μας θα εξαρτηθεί το οικονομικό μέλλον της χώρας όχι μόνο το 2012, αλλά για όλη τη δεκαετία που διανύουμε. Αυτό ο αγώνας υπερβαίνει τις κομματικές γραμμές και η επιτυχία είναι υπόθεση όλων μας, τόνισε.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μαγική εικόνα: 258 «ΝΑΙ» συγκέντρωσε ο Προϋπολογισμός"

Leave a reply