[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Με κεκτημένη ταχύτητα έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός με την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα. Το 4-0 στη Λιβαδειά με συνοπτικές διαδικασίες φέρει την υπογραφή του Κέβιν Μιραλάς (ΦΩΤΟ). Την Κυριακή στην Κέρκυρα τα έβαλε (τέσσερα συνολικά) ο Πάντελιτς, σήμερα ήταν η σειρά του Βέλγου άσου που πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα ο Μέγερι συμπλήρωσε 397 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 30 βαθμούς, έναντι 28 της ΑΕΚ και 26 του Παναθηναϊκού που ωστόσο έχει δυο ματς λιγότερα από “ερυθρόλευκους” και “κιτρινόμαυρους”. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπλήρωσε 100 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο τέλος, σε σχετική ερώτηση, είπε ότι θα προσπαθήσει και για τα ...200!

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σ' όλο το ματς και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη, απέναντι σ' έναν Λεβαδειακό στον οποίο ο Γιώργος Παράσχος ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη. Εκτός του Μιραλάς, πολύ καλή απόδοση είχαν οι Φετφατζίδης, Μόνχε και Μανιάτης. Ο χορός των τερμάτων:

0-1 (9'): Από ωραία πάσα του Μοντέστο ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ. Και ο Σέρβος έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε 8 αγώνες.

0-2 (16'): Εξαιρετική πάσα του Μόνχε στον Μιραλάς, ο οποίος με έξοχο πλασέ από δύσκολη θέση πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

0-3 (39'): Ο Μιραλάς βρήκε αρκετό χώρο μπροστά, έπιασε το σουτ και ο Κυριακίδης δεν μπόρεσε να αποκρούσει την μπάλα

0-4 (60'): Σουτ του Φετφατζίδη. ο Κυριακίδης έδιωξε προσωρινά και στην επαναφορά ο Μιραλάς με όμορφο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 9' Πάντελιτς, 16', 39' 60' Μιραλάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεγκόνια, Ιωάννου – Φετφατζίδης, Μανιάτης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Αλεξίου (65' Κόρμπος), Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Βιάνα, Μαχαίρας, Σάντσες, Μπεγκόνια (61' Νικολάκης), Ζουρούδης (63' Ναπολεόνι), Γκρμπιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος (66' Ποτουρίδης), Μοντέστο, Μαρκάνο, Μανιάτης (76' Χαβίτο), Φετφατζίδης, Μιραλάς (72' Φουστέρ), Μονχε, Πάντελιτς.

Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Με κεκτημένη ταχύτητα έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός"

Leave a reply