[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Πόλεμος» Φέργκιουσον-Πλατινί για το Γιουρόπα Λιγκ
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Μισέλ Πλατινί στα υποτιμητικά σχόλια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρόεδρος της UEFA είδε τον κόουτς μίας από τις πιο εμπορικές ομάδες της Ευρώπης να απαξιώνουν τη διοργάνωση και αντέδρασε με σκληρά λόγια στην υπεροψία των Βρετανών.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Βασιλεία, όταν ο Φέργκιουσον είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα προτιμούσε την τέταρτη από την τρίτη θέση του ομίλου: "Η συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η τιμωρία μας που δεν προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Πλατινί δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω: "Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία περίφημη διοργάνωση. Ξέρω πως ο κ. Φέργκιουσον θα προτιμούσε του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το ίδιο ισχύει και για πολλές άλλες ομάδες που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Μου αρέσει η Αγγλία, το ποδόσφαιρο είναι φανταστικό και οι φίλαθλοι εξαιρετικοί. Αλλά δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από την Αγγλία, δεν μπορείς να κριτικάρεις το Γιουρόπα Λιγκ, απλά επειδή έπαιξες σε τρεις τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ".


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Πόλεμος» Φέργκιουσον-Πλατινί για το Γιουρόπα Λιγκ"

Leave a reply