[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η Νάνα Μούσχουρη εναντίον της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας!
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Σκληρή κριτική στην Ελλάδα και ειδικά στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών ασκεί η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, Νάνα Μούσχουρη, σε συνέντευξη στη γερμανική Welt. "Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα", δηλώνει χωρίς υπεκφυγές.

Η κ. Μούσχουρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα και δημοσιεύθηκε στη σαββατιάτικη έκδοση, τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τους Έλληνες, κάτι που η ίδια "κατανοεί και θεωρεί σωστή".

Κληθείσα να σχολιάσει τα αντι-γερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα (όπως οι γερμανοί δημοσιογράφοι εκτιμούν ότι υπάρχουν...), και με δεδομένο ότι η ίδια έζησε τη γερμανική κατοχή, η κ. Μούσχουρη τονίζει: "Αυτό δεν έχει καμία σχέση, οπότε δεν κατανοώ αυτή τη διάθεση. Είμαι πραγματικά πολύ θυμωμένη. Ντρέπομαι. Το νιώθω ως προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν".

Ερωτηθείσα εάν ανησυχεί για την Ευρώπη
, σημειώνει: "Χρειαζόμαστε την Ευρώπη όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζούσαμε σε ένα ψέμα, σε μια ψεύτικη ευημερία. Και οι πιο εύποροι ήταν που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν".

Και προσθέτει
: "Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους".

"Όλα αυτά χρηματοδοτούνταν με ευρωπαϊκά χρήματα, τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι εκλογές. Η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να είναι θυμωμένη για αυτό. Η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο απ' ό,τι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα", συμπληρώνει.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η Νάνα Μούσχουρη εναντίον της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας!"

Leave a reply