[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Γιορτές πείνας σιωπής και οργής
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Εξασφάλισε το σάπιο καθεστώς σε 1,5 εκατομμύριο άνεργους.Οι πολίτες βουβοί βιώνουν τα χειρότερα Χριστούγεννα μετά το 74.Τα συσσίτια σε όλη τη χώρα γεμίζουν αξιοπρεπείς πολίτες που απλά πεινάνε.Ντροπή στους πολιτικούς αυτής της χώρας.
Με έναμισυ εκατομμύριο άνεργους ετοιμάζεται να γιορτάσει ( !) η Ελλάδα τα φετεινά Χριστούγεννα,τα πιό μαύρα απο την εποχή της ..μεταπολίτευσης της απάτης, της μαζικής κλοπής,του ξεπεσμού..

Τα μαγαζιά με τα λουκέτα έδωσαν τον τόνο στους δρόμους των ελληνικών πόλεων αυτές τις μέρες.Η μεγάλη μείωση για διάθεση στολίσματος των σπιτών σε συνοικίες και προάστια πόλεων και χωριών δείχνει την ψυχολογική κατάσταση των πολιτών..

Βέβαια ο όποιος εξωτερικός στολισμός κάποιων για τα παιδιά του σπιτιού που δικαιολογείται, δεν ακυρώνει την απίστευτη πρόκληση της επίμονης διάθεσης άλλων να αγνούν αυτά που συμβαίνουν γύρω τους γιορτάζοντας προκλητικά την όποια βόλεψή τους φτύνοντας στα μούτρα τους χιλιάδες άστεγους και αυτούς που απλά φέτος τα Χριστούγεννα πεινάνε..Και δεν βρίσκονται μακριά τους,ζούνε το δράμα τους εκεί-δίπλα τους,μπορεί και στη διπλανή πόρτα.

Η αξιοπρέπεια,για τη διατήρηση της οποίας αγωνίζεται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας εδώ και δύο χρόνια,κρατάει πολλούς συμπολίτες μας αυτές τις μέρες κλεισμένους στα σπίτια τους να ζούνε το καλά κρυμένο δράμα τους,την ίδια ώρα που κάποιες ορδές βολεμένων της μεταπολιτευτικής Ελλάδας συριανάνε ανενόχλητοι στούς μποτιλιαρισμένους δρόμους εισβάλοντας αγέρωχα σε μπαράκια, μαγαζιά κάθε είδους,ταβέρνες και άλλα ευαγή ..ιδρύματα προκειμένου να ξοδέψουν ανάλγητα νιώθοντας καθώς καίνε τη βενζίνη του 1,6 το λίτρο, ότι υπάρχουν μόνο αυτοί και η..ευτυχία τους σε αυτόν τον τόπο.

Και αυτά ενώ τα συσσίτια ξεπηδάνε σαν μανιτάρια σε όλη τη χώρα σχηματίζοντας ουρές από αξιοπρεπείς πολίτες που πολύ απλά ..πεινάνε!

Το σκηνικό που αποκαλύπτουν οι εικόνες αυτές της καθημερινότητας των γιορτών στην Ελλάδα του 2011 δεν έίναι άγνωστη στους μανδαρίνους του ντόπιου καθεστώτος.Αντίθετα τους τροφοδοτεί την πεπείθηση ότι ελέγχουν ένα γονατισμένο λαό με την ανοχή της μειοψηφίας των βολεμένων που απλά ..σφυρίζουν στον αέρα.

Η κατάσταση αυτή δεν είναι στατική.Αντίθετα η κοινωνία βράζει.Οι συνελεύσεις σε όλη τη χώρα είναι ζωντανές.Τα στέκια της νεολαίας εξακολουθούν να γεννούν ιδέες για τη συνέχιση του αγώνα και πρωτόγνωρο δυναμισμό.Είναι εκεί που κορυφώνεται η κοινωνική ζύμωση η οποία φέρνει τη χαραυγή.

Τίποτε δεν έχει τελειώσει.Αντίθετα τώρα όλα αρχίζουν..

Υγεία ,αγωνιστικότητα και δύναμη είναι το μήνυμα των ημερών πρός όλους όσους έχουν επιλέξει να αγωνίζονται.

σε αυτούς τους ρυθμούς χτυπάει φέτος και η καρδιά του STOPCARTEL

Καλά να περάσετε όλοι φίλοι μας


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Γιορτές πείνας σιωπής και οργής"

Leave a reply