[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μέχρι πότε θα το παίζουμε πειραματόζωα;
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Δεν υπάρχει πλέον κανείς που να μην παραδέχεται και να μην ομολογεί ότι η πολιτική των μνημονίων απέτυχε. Το λέει η ίδια η τρόϊκα με το πρώτο και καλύτερο το ΔΝΤ. Το έλεγαν η ΝΔ και τα κόμματα της Αριστεράς από την αρχή, ότι το μνημόνιο θα αποτύχει. Σήμερα πλέον το παραδέχονται και όλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, υπουργοί και μη, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον υπουργό των Οικονομικών. Φυσικά....το λέγαμε και εμείς και σχεδόν όλο το διαδίκτυο από την αρχή κ.λ.π.


Όμως παρ’ όλα αυτά έρχεται, μετά την απόφαση της 27ης Οκτωβρίου, ένα νέο μνημόνιο και μια νέα δανειακή σύμβαση, που βασίζονται ακριβώς στην ίδια λογική. Δηλαδή στο οικονομικό ξεζούμισμα του λαού, με μοναδικό στόχο να ικανοποιηθούν οι δανειστές. Εξάλλου δεν θα μπορούσε να ισχύει και κάτι άλλο, αφού τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις τις επιβάλλουν και τις υπαγορεύουν οι ίδιοι οι δανειστές!!!

Γεννάται λοιπόν το ερώτημα. Αφού τη βλέπουμε τη δουλειά που ακριβώς οδηγεί, δηλαδή στην πλήρη εξαθλίωση και αρπαγή ιδιωτικών και δημοσίων περιουσιών, εμείς τι κάνουμε; Για πόσο καιρό ακόμα θα το παίζουμε πειραματόζωα; Αφού μας οδήγησε σ’ αυτήν την κατάσταση μια κυβέρνηση μειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα εξαπάτησε το λαό και εκλέχτηκε με άλλο πρόγραμμα, τώρα μας επέβαλαν αντισυνταγματικά έναν δοτό πρωθυπουργό για νέες υπογραφές και νέες δεσμεύσεις, χωρίς να ρωτήσουν το λαό και συνεχίζουν ακάθεκτοι να θέλουν να κρατήσουν αυτόν τον πρωθυπουργό και για όλη την τετραετία.

Εμείς οι πολίτες λοιπόν τι κάνουμε;
Μήπως τάχα δεν μας αφορούν αυτά που γίνονται;
Τι έχουμε πάθει; Τόσο πολύ πια, μας έχουν υπνώσει τα ΜΜΕ;

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μέχρι πότε θα το παίζουμε πειραματόζωα;"

Leave a reply