[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το deal μένει στον αέρα
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η οριστική συμφωνία με τον πρίγκιπα πήρε και νέα παράταση για σήμερα, καθώς η πλευρά Τσάκα ενημέρωσε χθες πως «ευρωπαϊκή τράπεζα δεν έστειλε το έγγραφο που αποδεικνύει ότι κατατέθηκαν για λογαριασμό του ΠΑΟ 15 εκατ. ευρώ» Η οριστική συμφωνία με τον πρίγκιπα πήρε και νέα παράταση για σήμερα, καθώς η πλευρά Τσάκα ενημέρωσε χθες πως «ευρωπαϊκή τράπεζα δεν έστειλε το έγγραφο που αποδεικνύει ότι κατατέθηκαν για λογαριασμό του ΠΑΟ 15 εκατ. ευρώ» Ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας χθες αργά το απόγευμα ενημέρωσε τους δικηγόρους τού Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι δεν θα τους στείλει το φάκελο με τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι υπάρχουν σε τράπεζα δεσμευμένα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού 15 εκατ. ευρώ. Κι αυτό διότι δεν του εστάλη από ευρωπαϊκή τράπεζα το σχετικό έγγραφο (bank commitment) που αποδεικνύει ότι τα λεφτά υπάρχουν. Κάτι που, όπως υποστηρίζει ο Τσάκας, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.

Προϋποθέσεις

Χθες αυτό που λεγόταν από την πλευρά του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ με αφορμή τη νέα καθυστέρηση από τον υποψήφιο Σαουδάραβα επενδυτή ήταν ότι «αυτή τη στιγμή έχουν μπει κάποιες προϋποθέσεις για το πώς είναι σωστό να γίνει η συναλλαγή για την παραχώρηση των μετοχών. Ούτε το ποιος ούτε το πότε μπορεί να προσδιοριστεί από τον Βαρδινογιάννη. Μόνο το πώς...».

Οπότε εάν ο Τσάκας καταθέσει σήμερα τον περιβόητο φάκελο, «η πλευρά Βαρδινογιάννη θα πάρει θέση για το αν τα στοιχεία είναι αρκετά για να τελειώσει η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών». Κι εάν είναι αρκετά, τότε το deal θα οριστικοποιηθεί. Αν όμως δεν αρκούν τα στοιχεία, ο Τζίγγερ «θα περιμένει κάτι καλύτερο από όποιον επιθυμεί να πάρει την ομάδα, όποτε το αποφασίσει, με απόλυτη προτεραιότητα σε αυτόν που θα βάλει τα λεφτά στην ΠΑΕ».

Ο Βλάσης Τσάκας θεωρεί το θέμα τυπικό, αλλά στον Παναθηναϊκό υπάρχουν «φωνές» που δεν τον πιστεύουν. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου: «Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρίγκιπας. Ηταν ένα παιχνίδι του κυρίου Τσάκα, που είναι γραφικός».

Εξιτήριο

Ούτε και σήμερα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με πνευμονία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα βγει την Πέμπτη ή την Παρασκευή και γι' αυτό θεωρείται απίθανο να καθίσει στον πάγκο στο σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θέμα συζήτησης χθες στην Παιανία ήταν η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, έπειτα από πέντε μήνες, σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο διεθνής χαφ τον περασμένο Ιούλιο στο φιλικό με τη Σίβασπορ είχε υποστεί κάταγμα στην ποδοκνημική, η αποθεραπεία του κύλησε ομαλά και εκτός απροόπτου από τις αρχές του 2012 θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Είναι πολύ πιθανό ο Χριστοδουλόπουλος να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του 25χρονου μέσου τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την ανανέωσή του. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός και η ανανέωση θα γίνει όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Χοσέ Τοτσέ, οπότε δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. *


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το deal μένει στον αέρα"

Leave a reply