[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παπανδρέου: Δεν θα είμαι υποψήφιος
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μέρος των προθέσεων του για το ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε ο Γ. Παπανδρέου στην εν εξελίξει συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για πρωθυπουργός ούτε για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, διαλύοντας έτσι και τα σενάρια διαρχίας.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ανοιχτός στον τρόπο διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου και περιμένει τις προτάσεις του Συμβουλίου για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Όπως και να έχει, το τοπίο στο ΠΑΣΟΚ παραμένει εξαιρετικά θολό, οι καταστάσεις (σε συνδυασμό με τις δημοσκοπικές επιδόσεις του κόμματος) ομοιάζουν με βάδισμα σε κινούμενη άμμο και η επόμενη ημέρα του Κινήματος θυμίζει σχοινοβασία πάνω από γκρεμό.

Οι σκέψεις Παπανδρέου είναι μέχρι τούδε ήταν άγνωστες.

Μία γεύση είχε δοθεί από δηλώσεις του στο αυστριακό περιοδικό "Profil", το οποίο τον επέλεξε ως τον "Άνθρωπο της Χρονιάς". "Σύντομα θα γνωστοποιήσω τα μελλοντικά μου σχέδια", επισήμανε.

Εισήγηση Καρχιμάκη


"Το στοίχημα το κρατάμε στα χέρια μας", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος μετέφερε και την αγωνία της κομματικής, και μη, βάσης του Κινήματος, στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Τόνισε ότι οι πολίτες μάς ζητούν το αυτονόητο, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αποφασίσουμε με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και της παράταξης και να δώσουμε, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ενωμένοι, την επερχόμενη εκλογική μάχη.

Ανέφερε επίσης ότι "ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ζητά επιχειρήματα και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, δεν θέλει ούτε αναθέματα, ούτε την αναπαραγωγή των επιχειρημάτων των αντιπάλων μας".

Πρόσθεσε ότι αυτός ο κόσμος "ζητά από τον καθένα μας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και αντιδρά στη μεταφορά της δικής μας ευθύνης, και μάλιστα κατόπιν εορτής, σε άλλους".

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παπανδρέου: Δεν θα είμαι υποψήφιος"

Leave a reply