[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας;
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Το ερώτημα είναι φυσικά ρητορικό. Όλοι μέχρι σήμερα υπήρξαν πρωθυπουργοί της ελληνικής χρεοκοπίας, με βασικότερο τον τελευταίο, δηλαδή τον κ. Παπανδρέου. Εξάλλου αυτή τη στιγμή είμαστε σε ελεγχόμενη χρεοκοπία, μην το ξεχνάμε. Εκείνο μόνο που μένει να απαντηθεί είναι ποιος θα είναι εκείνος ο πρωθυπουργός που θα βεβαιώσει....
με ληξιαρχική πράξη, την ιστορικά επαναλαμβανόμενη ελληνική κατάληξη: «δυστυχώς επτωχεύσαμε».

Ταυτόχρονα φυσικά, θα είναι και ο πρωθυπουργός της δραχμής. Δηλαδή ο πρωθυπουργός που θα επαναφέρει την Ελλάδα στο δικό της Εθνικό Νόμισμα, από το οποίο δεν θα έπρεπε να είχε φύγει ποτέ.

Αν και το βαθύ πολιτικοικονομικό κατεστημένο θα ήθελε αυτός να είναι ο κ. Παπαδήμος, μαζί με κάποιους τεχνοκράτες υπουργούς, για να την γλιτώσει το πολιτικό σύστημα, εμείς προβλέπουμε ότι μάλλον θα είναι ο επόμενος εκλεγμένος πρωθυπουργός. Αυτή άλλωστε θα είναι και η δίκαιη δημοκρατική "ανταμοιβή". Γι’ αυτό καλό θα ήταν, όσοι έχουν βλέψεις να γίνουν πρωθυπουργοί (η φιλοδοξία είναι πάντα ασίγαστη), να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό από πριν τις εκλογές, ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.
Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά για να μην τους πέσει βαρύ μετά…

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας;"

Leave a reply