[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σε Στριπ και Κλούνεϊ οι Χρυσές Σφαίρες
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

ΟΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ


«Απόγονοι» και «The Artist» αναδείχθηκαν νικητές στις Χρυσές Σφαίρες που απονεμήθηκαν χθες, ενώ Τζορτζ Κλούνεϊ και Μέριλ Στριπ απέσπασαν βραβεία για τις ερμηνείες τους.

Η Μέριλ Στριπ κατέκτησε την Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην «Σιδηρά Κυρία».
Η Μέριλ Στριπ κατέκτησε την Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην «Σιδηρά Κυρία».

Χρυσή σφαίρα για την καλύτερη ταινία έλαβαν «Οι Απόγονοι» του Αλεξάντερ Πέιν, Α' ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία ο Tζορτζ Κλούνεϊ για την ταινία «Οι Απόγονοι» και Α' γυναικείου ρόλου η Μέριλ Στριπ για την ερμηνεία της ως «Μάργκαρετ Θάτσερ», στην ταινία «Σιδηρά Κυρία».

Σε κωμική ταινία ή μιούζικαλ τα αντίστοιχα βραβεία κέρδισαν ο Ζαν Ντιζερντέν για την ταινία «The Artist» και η Μισέλ Γουίλιαμς για την ταινία «Επτά ημέρες με την Μέριλιν».

Ο Μάρτιν Σκορσέζε κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την σκηνοθεσία της ταινίας «Hugo», ενώ ο Γούντι Αλεν για το σενάριο της ταινίας «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σε Στριπ και Κλούνεϊ οι Χρυσές Σφαίρες"

Leave a reply