[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Με Ζαγοράκη στην ΟΥΕΦΑ
Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με επικεφαλής τον Θοδωρή Ζαγοράκη η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί σήμερα ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, η οποία θα εξετάσει τον φάκελο του «δικεφάλου» βάσει των νέων κανονισμών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το Financial Fair Play.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportouvorra.gr», ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Νιόν της Ελβετίας συνοδεύοντας τον υπεύθυνο των οικονομικών της ΠΑΕ, Άλκη Μαυροφρύδη και τον νομικό της σύμβουλο, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Η σημερινή μέρα φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΠΑΟΚ, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ θα εξετάσει αν ο ΠΑΟΚ έκανε κινήσεις για να μειώσει το ποσό που οφείλει σε νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του αλλά και σε άλλες ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ είχε δεχτεί σχετική προειδοποίηση στο περιθώριο της κλήρωσης των 16 του Europa League και γι’ αυτό προχώρησε στις εσπευσμένες περικοπές με τις αποχωρήσεις Λεονάρντο, Αρίας, Σπαντάσιο, Κοντρέρας και αποκορύφωμα την πώληση Βιεϊρίνια.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» θα αναλύσουν τα νέα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ μετά από τις παραπάνω κινήσεις και αισιοδοξούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη φετινή παρουσία της ομάδας στο Europa League, ενόψει των αγώνων με την Ουντινέζε.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Με Ζαγοράκη στην ΟΥΕΦΑ"

Leave a reply