[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΟΣΦΠ: Τα όμορφα σενάρια, όμορφα διαψεύδονται
Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Μουρίνιο ξεκαθαρίζει ότι δεν συζητάει την παραχώρηση του Γκρανέρο
ΟΣΦΠ: Τα όμορφα σενάρια, όμορφα διαψεύδονται
O Eστεμπάν Γκρανέρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο



Την Πέμπτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε πρωτοσέλιδα οπαδικού Τύπου που την έφεραν να διαπραγματεύεται με την Πόρτο την επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Φερντάντο Μπελούτσι. Επειδή όμως χωρίς μεταγραφικά σενάρια δεν ζει στις μέρες μας ο οπαδικός Τύπος, την επομένη τα πρωτοσέλιδα διατυμπάνιζαν ότι ο Ολυμπιακός χτυπάει τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Εστέμπαν Γκρανέρο. Λίγες ώρες μετά η ισπανική εφημερίδα «Marca» έσβησε τα όνειρα των οπαδών, δημοσιεύοντας ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τον τραυματισμό του Γερμανού Χεντίρα, ούτε που το σκέφτεται να βγάλει στο σφυρί τον Γκρανέρο.

Ο Γκρανέρο δυσαρεστημένος που αγωνίζεται ελάχιστα, όντως προβληματίζεται αν πρέπει να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η αγωνιστική απραξία είναι ότι χειρότερο για έναν 24χρονο ποδοσφαιριστή. Κάπου εκεί αναλαμβάνουν δράση οι μάνατζερ και στη συνέχεια έρχεται ο οπαδικός Τύπος να μεγιστοποιήσει τα ασήμαντα και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο Γκρανέρο για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η αγγλική Αρσεναλ και άλλες πέντε ισπανικές ομάδες, βρίσκεται ένα βήμα από τον Ολυμπιακό.

Ο κ. Ερνέστο Βαλβέρδε κατ' επανάλειψη έχει δηλώσει ότι η ομάδα του δύσκολα θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επίσης κατ΄ επανάληψη έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να συζητάει με διάφορους ποδοσφαιριστές. Αν κάτι ισχύει είναι ότι οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν διακαώς να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Φράνκο Κοστάντσο και στη συνέχεια να δουν αν θα αποκτήσουν πορτιέρο.

Τα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν από την ημέρα που ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει η ομάδα του ποδοσφαιριστή «εφόσον υπάρξει κάτι το εξαιρετικό». Εκτοτε ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Τσέχου μέσου της Αρσεναλ Τόμας Ροσίτσκι, του Αργεντινού μέσου της Μαρσέιγ Λούτσο Γκονζάλες, του Γάλλου μέσου της Τσέλσι Γκαέλ Κακουτά, του Αργεντινού μέσου της Πόρτο Φερνάντο Μπελούτσι και φυσικά του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Εστέμπαν Γκρανέρο. Απαντες διαλεγμένοι ένας κι ένας και από κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες, ώστε να δένουν τα σενάρια με τη δήλωση του κ. Μώραλη.

Ενδιάμεσα δεκάδες άλλοι μικρότερης εμβέλειας ποδοσφαιριστές βρέθηκαν επίσης κοντά στον Ολυμπιακό, όπως ο τερματοφύλακας της Κατάνια Μαριάνο Αντούχαρ, ο μεσοεπιθετικός της Μπολόνια Χένρι Χιμένεθ, ο μέσος Κανγκά Ακαλέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Πολωνός τερματοφύλακας Κούτσακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σουηδός τερματοφύλακας Ισακσον της Αϊντχόφεν, ο τερματοφύλακας του Αρη Μιχάλης Σηφάκης, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Χακόμπο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κρέσιτς και εσχάτως, μετά την πρόκριση του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο, οι κυανέρυθροι Σιόβας και Σάμαρης.

Κατά τη λογική του οπαδικού Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαλβέρδε προσωπικά, σε κάθε μεταγραφική περίοδο πορεύονται χωρίς πυξίδα και ότι τους κάτσει. Το παιχνίδι των εντυπώσεων έχει όμως και το αγωνιστικό τίμημα, ειδικά σε μία ομάδα με 28 συμβόλαια, πολλοί ποδοσφαιριστές της οποίας δυσκολεύονται να βρουν θέση στην δεκαοχτάδα.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΟΣΦΠ: Τα όμορφα σενάρια, όμορφα διαψεύδονται"

Leave a reply