[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο βιασμός της δημοκρατίας με την υπογραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου
Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου


Η κατάντια του βρωμερού από τη σαπίλα του παλαιού πολιτικού συστήματος εκδηλώθηκε μέσα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Αίφνης ένας μονομανής αποτυχημένος και καταστροφικός για τη χώρα, κατ επάγγελμα Υπουργός, ξεπήδησε από τα αποκαΐδια του μέχρι πρότινος κυβερνώντος κόμματος ως ο επιμηθέας της λύσης ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ο Προμηθέας της καταστροφής.


Ο απόλυτος ευτελισμός των δημοκρατικών διαδικασιών αλλά και ο θρίαμβος του ξενόφερτου εκβιασμού αφαίρεσαν κάθε συνείδηση και κάθε προοπτική θετικής συμβολής από όλα τα μέλη της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κινήματος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι είπε ο Σόιμπλε. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ γιατί πρέπει να συμπράξει στο θλιβερό μονόπρακτο «συγκυβέρνηση με το Σαμαρά»-τον άνθρωπο που δέχτηκε να κακοποιήσει τη μνήμη της ηρωίδας γιαγιάς του για να γίνει «έστω και μια μέρα Πρωθυπουργός». Αυτοί οι δύο θα νομιμοποιήσουν ως καλό και αγαθό το λόγο για τον οποίον αυτοκτόνησε η Πηνελόπη Δέλτα, δηλαδή τη Γερμανική Κατοχή.

Μπορεί λοιπόν ο ευτελισμός της δημοκρατίας από τους κήνσορες του ΠΑΣΟΚ να δικαιώνει για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ της newstrap (θυμάστε, είχαμε γράψει για δαχτυλίδι στο Βενιζέλο και πιο πρόσφατα για προσπάθεια αποκεφαλισμού κάθε εναλλακτικής υποψηφιότητας), είναι όμως αδιανόητο να περάσει ατιμώρητο αυτό το μεθοδευμένο άλμα της δημοκρατίας μας προς το κενό που επιχειρούν να επιβάλουν.

Εμείς οι πολίτες έχουμε ακόμα ένα όπλο που μας μένει και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Οι εθνικές εκλογές μπορούν ανεξάρτητα από τους εκβιασμούς που θα μας ασκηθούν οπωσδήποτε κι από το τεταμένο κλίμα που θα ασκηθεί με μαθηματική βεβαιότητα να οδηγήσουν σε πλήρη ανατροπή όλων αυτών των απόκοσμων, μέχρι σημείου τερατογένεσης, σχεδίων της Τρόικας και των εγχώριων υπαλλήλων της.

Θα πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε όλοι γιατί η αποχή είναι ανοχή όλων αυτών των θλιβερών απομειναριών μιας πραγματικότητας που δε μας αξίζει. Θα ψηφίσουμε αντιμνημονιακά, ανεξάρτητα από τους πολιτικούς προορισμούς του καθενός από μας, στο πρόσφατο ή το απώτερο παρελθόν. Οι δοτοί, κληρονομικοί, ή αναγκαστικοί ρόλοι δεν έχουν θέση στη δημοκρατία. Ούτε βεβαίως, η μεταμόρφωση ενός θλιβερού ενδοτικού παρακολουθήματος των ξένων εντολοδοτών σε σωτήρα της χώρας είναι ανεκτή ως συστατικό της κοινωνίας μιας ελεύθερης δημοκρατικής χώρας.

Είναι προφανές, πως κέρδη δεν υπάρχουν ως τώρα ούτε για τη χώρα ούτε για τους πολίτες της από αυτές τις απροκάλυπτα στημένες διαδικασίες. Ούτε φυσικά από την πρόθεσή τους να διαβούν το μονοπάτι ως τις εκλογές αφήνοντας ίχνη από αίμα στο πέρασμά τους. Δεν είναι,φυσικά, ωφέλιμη για την κοινωνία και το έθνος, αυτή η πρόθεση τους, ούτε καν η παρουσία τους. Αυτοί θα τον επιχειρήσουν τον βιασμό της Δημοκρατίας που κατάφεραν σε πρώτη φάση με την επιβολή του Βενιζέλου- ή όπως αλλιώς τον λένε- στο ΠΑ.ΣΟ. Κ.. Εμείς έχουμε το όπλο της ψήφου μας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Κοντοζυγώνει η ώρα!


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο βιασμός της δημοκρατίας με την υπογραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου"

Leave a reply