[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Ακέφαλος» ο Παναθηναϊκός!
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 Posted by -

Σύσσωμη ήταν η παραίτηση του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γόντικα. Παίρνει πίσω τα λεφτά ο Βγενόπουλος



Δραματική είναι, πλέον η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (23/3).

Σύσσωμη ήταν η παραίτηση του Δ.Σ και του Δημήτρη Γόντικα, καθώς αδυνατούσε να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη κατάσταση στο «τριφύλλι» με τα εχέγγυα που διαθέτει.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος είχε καταβάλει τις προηγούμενες ημέρες 1.700.000 ευρώ, ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα πίσω.

Από την πλευρά τους Πολέμης και Βασιλάκης δεν προτίθεται, πλέον να βάλουν λεφτά με τη μορφή δανείου 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα. Για όσα θα ακολουθούσαν είχε προϊδεάσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Περισσότερα ΕΔΩ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί νέο Γενική Συνέλευση προκειμένου όποιος μέτοχος επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα να εμφανιστεί. Παρ' όλα αυτά, είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστεί κάτι στον... ορίζοντα. Τα πέντε μέλη που παραιτήθηκαν είναι οι Χατζηνικολάου, Λουμίδης, Τζήμα, Ελευθεράκης και Λομβάρδου.

Ουσιαστικά οι Δομάζος, Κωνσταντίνου, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν είπαν τη λέξη παραίτηση, ωστόσο μετά από την αποχώρηση των άλλων μελών δεν μπορούσε να λειτουργήσει Δ.Σ.

Παίρνει πίσω τα λεφτά του ο "Βγενό" ;

Σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο που έχει ζητήσει να πάρει πίσω τα λεφτά του, αυτός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο «Mr. Μig» θέλει πίσω τα χρήματά του από τη στιγμή που η παρούσα διοίκηση παραιτείται. Άλλωστε, στην επιστολή που είχε στείλει, στον Δημήτρη Γόντικα, είχε θέσει ως προϋπόθεση να μείνει ως έχει το ΔΣ της ομάδας για να διασφαλιστεί ότι τα χρήματά του θα πάνε εκεί που πρέπει.

Αμέσως μετά τις διοικητικές εξελίξεις και τις μαζικές παραιτήσεις ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε στο ΔΣ τα λεφτά του «Από την στιγμή που διαλύεται το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο, έτσι και εγώ με βάση την επιστολή που είχα στείλει στον κ. Γόντικα, θέλω πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ πίσω που είχα βάλει για να πάνε τα λεφτά στους παίκτες. Δεν θέλω να ξοδέψω έτσι τα χρήματά μου», φέρεται να είναι η τοποθέτηση του

Διακανονισμοί για να περάσει την... UEFA

Το μεγάλο πρόβλημα που τίθεται είναι τι θα γίνει με τους παίκτες. Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα, κάποιος νέος επενδυτής. Συνεπώς, ο «σκόπελος» της UEFA θα πρέπει να ξεπεραστεί με τους διακανονισμούς των ποδοσφαιριστών. Από την στιγμή, όμως που δεν υπάρχει διοίκηση το ερώτημα είναι ποιος θα κάνει αυτή την… δουλειά.

Πηγη













-

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Ακέφαλος» ο Παναθηναϊκός!"

Leave a reply