[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ρονάλντο, ο απόλυτος σκόρερ! (video)
Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει μόλις την 3η του σεζόν στα ισπανικά γήπεδα , έχει αποδείξει περίτρανα τις επιθετικές του ικανότητες, σκοράροντας το ένα τέρμα μετά το άλλο και έχει κερδίσει δικαίως το σεβασμό όλων των αντιπάλων.

O ''CR7'', αφού πέτυχε δύο τέρματα απέναντι στην Μπέτις, έχει πλέον σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στη φετινή Primera, επίδοση πραγματικά εντυπωσιακή.

Στην Primera, στο Copa del Rey, αλλά και στο Champions League , o Πορτογάλος παρουσιάζεται εντυπωσιακός και η άνεση που παρουσιάζει στο σκοράρισμα είναι αξιοζήλευτη.

Ο Ρονάλντο δείχνει ''σεληνιασμένος'' όταν αντιμετωπίζει τη Μάλαγα, αφού απέναντι στο σύνολο της Ανδαουσίας, έχει σημειώσει 10 τέρματα.

Ακολουθούν, Σεβίλλη και Χετάφε, σε αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία, ομάδες που η εστία τους έχει παραβιαστεί 8 φορές από τον 27χρονο στράικερ.

Ο Ρονάλντο έχει σημειώσει 7 γκολ απέναντι σε Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ, 6 απέναντι σε Λεβάντε, Σαραγόσα και Σανταντέρ, 5 απέναντι σε Οσασούνα και Μπαρτσελόνα και 4 απέναντι σε Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδτίτης και Ράγιο Βαγιεκάνο.

Έχει παραβιάσει 3 φορές την εστία των Μαγιόρκα και Εσπανιόλ, 2 των Μπέτις και Σοσιεδάδ και 1 των Γρανάδα και Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Ρονάλντο την περσινή περίοδο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Primera , σημειώνοντας 40 τέρματα σε 34 παιχνίδια, ενώ και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς, αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των σκόρερ, με 32 γκολ σε 26 αγώνες.

Ο Ρονάλντο συνολικά στην Primera, από τη σεζόν 2009-2010 έως σήμερα έχει πετύχει 98 τέρματα σε 89 αναμετρήσεις και στην Ισπανία οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως και φέτος ο Πορτογάλος θα κατακτήσει, όπως και πέρυσι, το ''Χρυσό Παπούτσι''.

Aπολαύστε τον...



Τα γκολ με τη Μπέτις
...




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ρονάλντο, ο απόλυτος σκόρερ! (video)"

Leave a reply