[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Βγαίνουν τα... τελευταία! (video)
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με τις αναμετρήσεις Τσέλσι-Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται απόψε στις 21:45 η φάση των 16 του Champions League




Τα τελευταία δύο εισιτήρια για την οκτάδα του Champions League κρίνονται απόψε και η αγωνία κορυφώνεται τόσο στην αγγλική όσο και στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στο Λονδίνο η Τσέλσι , με ''τιμονιέρη'' πλέον τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 απέναντι στη Νάπολι, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα.

Με πίστη για την ανατροπή

Η αλλαγή προπονητή στην Τσέλσι έχει λειτουργήσει ευεργετικά, αφού ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο των ''μπλε'' μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, απέναντι σε Μπέρμιγχαμ και Στόουκ για το FA Cup και την Premier League, αντίστοιχα.

Ο πρώην τεχνικός της Γουέστ Μπρομ γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στη φορμαρισμένη Νάπολι, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος μέσος των Λονδρέζων, Ραούλ Μεϊρέλες, δεν θα δώσει το παρών λόγω τιμωρίας, όπως και ο συμπατριώτης του , Ζοσέ Μποσίνγκουα, λόγω τραυματισμού.

Ο πρώτος αγώνας

Οι ''μπλε'' στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις τους σε νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League αγνοούν τη χαρά της νίκης.

Η Νάπολι διανύει περίοδο εντυπωσιακής φόρμας και παραμένει αήττητη στη Serie A επί επτά διαδοχικές αγωνιστικές.

Μάλιστα, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετρά μόνο νίκες και κατακτά τρίποντα με εμφατικό τρόπο.

Ο τεχνικός της ομάδας του ιταλικού νότου, Βάλτερ Ματζάρι, δεν ''πονοκεφαλιάζει'' για απουσίες, αφού τόσο ο Μπρίτος όσο και ο Γκράβα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Διαιτητής του αγώνα του ''Στάμφορντ Μπριτζ'' θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ.

Σφραγίζει εισιτήριο η ''Βασίλισσα''

Μετά το ισόπαλο 1-1 στο ''Λουζνίκι'', η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην οκτάδα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στοχεύει απόψε αποκλειστικά στην κατάκτηση της νίκης, όπως δήλωσε τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι ''μερένχες'' διανύουν περίοδο εκπληκτικής φόρμας και στην Primera Division μετρούν 11 διαδοχικές νίκες.

Ο ''Special One'' δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την επιθυμία του για την κατάκτηση του φετινού Champions League και τόνισε χαρακτηριστικά πως η στήριξη του κόσμου θα συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Φάμπιο Κοεντράο και Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Καρβάλιο, Καγιεχόν και Άλντιντοπ.

Οι Μοσχοβίτες ταξίδεψαν στην ισπανική πρωτεύουσα με καλή ψυχολογία, όμως είναι συνειδητοποιημένοι πως η κατάκτηση της πρόκρισης μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Λεονίντ Σλούτσκι, τόνισε πως οι παίκτες του πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να ανταγωνιστούν το ρυθμό των ''μερένχες'' ενώ υπογράμμισε ότι θεωρεί αδύνατο η ομάδα του να μην δεχθεί γκολ.

Ο Ρώσος γκολκίπερ Ιγκόρ Ακινφέεφ αλλά και ο Χιλιανός μέσος, Μαρκ Γκονζάλες, βρίσκονται για μία ακόμη φορά εκτός αποστολής.

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού, Κεϊσούκε Χόντα, αφού ο Ιάπωνας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας, την περασμένη Παρασκευή.

Διαιτητής της αναμέτρησης του ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου'' θα είναι ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά.














---------------------------------------------------------------------------------------

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Βγαίνουν τα... τελευταία! (video)"

Leave a reply