[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Φωνάζουν» για το πέναλτι του Σάντσες (video)
Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 Posted by -

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Πεπ Γουαρδιόλα, και ο αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ δήλωσαν πως ο Σάντσες ανατράπηκε εντός περιοχής



Στη αναμέτρηση της Τετάρτης στο "Σαν Σίρο" ανάμεσα στη Μίλαν και την Μπαρτσελόνα, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις σχετικά με το αν οι "μπλαουγκράνα" έπρεπε να πάρουν το πέναλτι στη φάση όπου ο Αλέξις Σάντσες ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των "ροσονέρι" Κριστιάν Αμπιάτι.

Τόσο ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Πεπ Γουαρδιόλα, όσο και ο αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ, εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως η ομάδα τους έπρεπε να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα, αμέσως μετά την πτώση του Χιλιανού, από την ανατροπή του Αμπιάτι.

Ο πιο μετριοπαθής Κάρλες Πουγιόλ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αν ήταν πέναλτι; Ναι, (σ.σ. ο Αλέξις Σάντσες) ξεκάθαρα ανατράπηκε. Μπορούσα να το δώ στην οθόνη επίσης, αλλά ο διαιτητής είπε όχι. Η δουλειά του δεν είναι εύκολη αλλά όχι δικαιολογίες".

Από την πλευρά του, ο "τιμονιέρης" των "μπλαουγκράνα" Πεπ Γουαρδιόλα δήλωσε: "Ποια είναι η χρησιμότητα των δύο έξτρα διαιτητών στις τελικές γραμμές του γηπέδου αν δεν μπορούν να δουν καθαρά τα πέναλτι; Αν δεν τα δίνουν σημαίνει ότι δεν τα βλέπουν".

Δείτε στα βίντεο παρακάτω την επίμαχη φάση με την ανατροπή του Αλέξις Σάντσες από την ανατροπή του Κριστιάν Αμπιάτι, και προσέξτε που στέκεται ο διαιτητής και δεν είδε την ανατροπή!














-

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Φωνάζουν» για το πέναλτι του Σάντσες (video)"

Leave a reply