[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Θεέ μου, τι παίκτης! (videos)
Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO


Ρεκόρ στην ιστορία του Ch. League με τα πέντε γκολ του Λιονέλ Μέσι, 7-1 η Μπαρτσελόνα "σκόρπισε" τη Λεβερκούζεν




Όσα και να γραφτούν γι' αυτόν τον ποδοσφαιριστή, αποδεικνύονται ελάχιστα!

Έχει το άγγιγμα του Μίδα και κάθε φορά καταφέρνει να κάνει τους πάντες να υποκλίνονται στο μεγαλείο του!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και κάνει ό,τι περνάει από τα μαγικά του πόδια για να δικαιολογεί όλα τα διθυραμβικά σχόλια που γράφονται για την αφεντιά του!

Αυτή την φορά πέτυχε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, που για να σπάσει θα πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια! Εκτός αν καταφέρει να το καταρρίψει ο ίδιος και αυτό...

Πέντε γκολ κόντρα στην Λεβερκούζεν, ένα μοναδικό επίτευγμα στα χρονικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε πανηγυρική στα προημιτελικά μετά το 7-1 επί των Γερμανών, έχοντας νικήσει με 1-3 στο πρώτο ματς εκτός έδρας.

Ονειρεμένο ντεμπούτο για Τέγιο

«Διαστημική» εμφάνιση από την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα, με τον Αργεντινό να κάνει εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο χορτάρι και σκοραροντας πέντε φορές (25' , 42' , 49', 58', 84' ), ενώ ονειρικό ντεμπούτο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έκανε ο 20χρόνος Τέγιο, που σκόραρε δύο φορές (55', 62'). Το γκολ της τιμής για την Λεβερκούζεν πέτυχε ο Μπελαραμπί στο 91', αλλά οι "ασπιρίνες" μάλλον θα πρέπει να πάρουν πολλά από τα... φάρμακα που διαφημίζουν, ώστε να ξεπεράσουν την "κατραπακιά" από την τεράστια Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι και η "Μπάρτσα" των ρεκόρ...

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 49 γκολ στο Champions League και είναι τέταρτος σκόρερ στη διοργάνωση, πίσω από τον Ραούλ (71), τον Φαν Νίστελροϊ (56) και τον Ανρί (50), αλλά εν αντιθέσει με εκείνους έχει πολλά χρόνια μπροστά τους και όπως πάει, θα τους ξεπεράσει τις προσεχείς σεζόν.

Επίσης, ο 25χρονος Μέσι ξεπέρασε τα 100 γκολ σε δύο σεζόν, επίτευγμα θεωρητικά... ακατόρθωτο σε τέτοιο επίπεδο. Κι όμως, μετά τα 53 που πέτυχε πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις, φέτος έχει ήδη 48 (τα 28 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τα 12 στο Champions League, 2 στο κύπελλο Ισπανίας και 6 στις υπόλοιπες διοργανώσεις).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το απόλυτο ρεκόρ σε σκοράρισμα στο Champions League είναι τα 12 γκολ σε μία σεζόν, όσα δηλαδή έχει ήδη πετύχει ο Μέσι! Το μοιράζονται ο ίδιος ο Αργεντινός από πέρυσι και ο Φαν Νίστελροϊ (2002-2003).

Τέλος, η νίκη της Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ευρύτερες στην ιστορία του Champions League, ενώ αυτό το 7-1 είναι για τη Λεβερκούζεν η μεγαλύτερη ήττα της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γουαρδιόλα):
Βαλντές, Αλβες, Πικέ, Αντριάνο (63΄ Μουνιέσα), Πέδρο, Φάμπρεγας, Μπούσκετς, Μασεράνο, Ινιέστα (53΄ Τέγιο), Μέσι, Τσάβι (54΄ Κεϊτά).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Ρόμπιν Ντουτ):
Λένο, Κάστρο, Σβάαμπ, Τοπράκ, Κάντλετς, Ράιναρτζ, Ρόλφες, Κίσλινγκ, Μπέντερ (55΄ Σούρλε), Ρενάτο Αουγκούστο (67΄ Οζίπκα), Ντερντιγιόκ (55΄ Μπελαραμπί).

Δείτε όλα τα γκολ:



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Θεέ μου, τι παίκτης! (videos)"

Leave a reply