[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η... μπίλια έκατσε στο μπλε (videos)
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Οι «μπλε», μετά το 3-1 της Ιταλίας είχαν δύσκολο έργο απέναντι στη Νάπολι, που δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος.

Η ομάδα του Ντι Ματέο, ύστερα από δύο νίκες σερί, ήθελαν να φτάσουν σε ακόμα ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, το οποίο θα ήταν και το πιο γλυκό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο φοβισμένα στην αρχή της αναμέτρησης, καθώς η Νάπολι ξεκινησε έχοντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Τα πράγματα, όμως, στη συνέχεια έγιναν... εύκολα - έστω για λίγο - όταν τα γκολ των Ντρογκμπά στο 29' και Τέρι στο 48' έδιναν στην Τσέλσι την πρόκριση.

Ο Ιλνέρ όμως με γκολ του έκανε το 2-1 και έκανε την πρόκριση να αλλαξει ξανά χέρια.

Όμως, ο Λάμπαρντ ευστόχησε σε πέναλτι στο 75' και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Ιβάνοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ και έδωσε στην ομάδα του Ντι Ματέο μια απίστευτη πρόκριση!

Με αυτή την επιτυχία της, η Τσέλσι είναι η μόνη αγγλική ομάδα που θα βρεθεί στην κλήρωση της Νιόν την Παρασκευή.

Οι Μπενφίκα, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, ΑΠΟΕΛ, Μπάγερν, Μαρσέιγ, Ρεάλ Μαδρίτης είναι 7 υπόλοιπες ομάδες του προημιτελικών του Champions League.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουΐζ, Τέρι (98' Μποζίγκουα), Άσλεϊ Κόουλ, Εσιέν, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μάτα (95' Μαλουντά), Στάριντζ (63' Τόρες), Ντρογκμπά.

Νάπολι: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Γκαργκάνο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Μάτζο (37' Ντοσένα), Σούνιγκα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι.

Tα γκολ της αναμέτρησης:



Με τεσσάρα στην 8άδα η «βασίλισσα» (videos)


Χωρίς να προβληματιστεί στο ελάχιστο, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της και πέρασε στα προημιτελικά του Champions League, νικώντας με 4-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και ενώ το πρώτο ματς στο "Λουζνίκι" έληξε με σκορ 1-1.

Δυο γκολ σημείωσε ο πολύς Κριστιάνο Ρονάλντο και από ένα οι Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Καρίμ Μπενζεμά. Στο ενδιάμεσο, οι Ρώσοι είχαν μειώσει σε 3-1 με τον Τόσιτς, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Πλέον, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής για να μάθει την αντίπαλό της στην 8άδα, αλλά και με ποιο ζευγάρι διασταυρώνεται σε περίπτωση που περάσει στα ημιτελικά.

Ο αγώνας

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης στην ισπανική πρωτεύουσα, οι «μερένχες» θέλησαν από το ξεκίνημα του αγώνα να πιέσουν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26' με τον Αργεντινό επιθετικό, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και το 1-0 αποτέλεσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 55', ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά στο 70' έκανε το 3-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση.

Για τους Ρώσους μείωσε ο Τόσιτς στο 77' με πολύ όμορφο σουτ, για να έρθει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο φορμαρισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο να διαμορφώσει το τελικό 4-1 και να "σφραγίσει" την πρόκριση της "βασίλισσας" στις οκτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ (88΄ Λ. Ντιαρά) , Κακά (76΄Γκρανέρο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69΄ Μπενζεμά).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Λεονίντ Σλούτσκι): Τσεπτσούγκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Α. Μπερεζούτσκι, Τζαγκόεφ, Αλντόνιν (46΄ Μαμάεφ) , Βέρνμπλουμ, Τόσιτς (81΄ Νέσιντ), Ντουμπιά, Μούσα (60΄ Ολίσε).

Tα γκολ του αγώνα:





















-----------------------------------------------------------------------------------------

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η... μπίλια έκατσε στο μπλε (videos)"

Leave a reply