[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ανανέωσε ο Σάντος!
Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το 2014 θα κάθεται ο Φερνάντο Σάντος



Το «μυστήριο» γύρω από την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής λύθηκε.

Ο Πορτογάλος θα συνεχίσει τη θητεία του στον πάγκο της Εθνικής και για την επόμενη διετία!

Ο Σάντος, παρά το γεγονός ότι είχε εκφράσει την επιθυμία του να προπονεί ομάδα σε καθημεινή βάση, αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του με την Εθνική μέχρι το 2014.

Πριν από λίγο στη εν' εξελίξει συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό ως το 2014.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος τεχνικός θα επιδιώξει να οδηγήσει την Εθνική σε στα γήπεδα της Βραζιλίας που θα φιλοξενηθεί σε 2 χρόνια από τώρα η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γιατί ανανέωσε ο Σάντος

Η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ως το 2014 σημαίνει, ότι ο Πορτογάλος θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στο μουντιάλ που θα διεξαχθεί την επόμενη διετία.

Ο Σάντος ενημέρωσε τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την απόφαση του, η οποία καθυστέρησε μερικούς μήνες και έδωσε τροφή για σενάρια φυγής του, αφού και ο ίδιος είχε μιλήσει για "καθημερινή ενασχόληση".

Τελικά, ο Πορτογάλος θα έχει καθημερινή ενασχόληση με την Εθνική, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα "ρίξει" στα τμήματα υποδομών, αφού θεωρεί ότι υπάρχει "νέο αίμα" και μπορεί να γίνει "μετάγγιση" στη βασική ομάδα.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ανανέωσε ο Σάντος!"

Leave a reply