[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0 (video)
Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Το γκολ του Τοτσέ έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί της ΑΕΚ και την έξοδο της ομάδας στο Champions League



Το γκολ του Τοτσέ έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0, στέλνοντας τους «πράσινους» στα προκριματικά του Champions League.

Το παιχνίδι ίσως να είχε διαφορετική εξέλιξη αν ο βοηθός δεν σήκωνε το σημαιάκι του, όταν ο Λυμπερόπουλος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 16'.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης χειροκροτήθηκε ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), ενώ συγκίνηση υπήρξε στην τελευταία παρουσία του Νίνη με την πράσινη φανέλα, καθώς από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην Serie A με την Πάρμα.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουν γρήγορα στο γκολ. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, με τον Βύντρα να κάνει τη σέντρα και τον Τοτσέ να κάνει το ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα ωστόσο να φεύγει άουτ.

Στο 16’ σημειώθηκε η φάση που θα μπορούσε ίσως να αλλάξει την ιστορία του αγώνα. Ο Λυμπερόπουλος πήρε την μπάλα από κανονική θέση και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, υποδεικνύοντάς το οφσάιντ.

Στο 25ο λεπτό η ατυχία…. χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο, ο οποίος είχε δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ένιωσε τράβηγμα και άφησε την θέση του στον Γκούντογιονσεν.

Στο 37’ οι πράσινοι παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Τοτσέ δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Κοντοέ πάνω του και έτσι χάθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία.

Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς νεύρο, με ελάχιστες φάσεις, την ΑΕΚ δίκαια να ζητά ένα γκολ που ακυρώθηκε και τον Παναθηναϊκό να απειλεί κατά διαστήματα χωρίς ουσία.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, ο Γεωργέας έκανε την σέντρα, ο Κάρλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Καρνέζης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 56' ο Μανωλάς άφησε αναγκαστικά την θέση του στον Φούντα και λίγο αργότερα ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Νίνη.

Η επόμενη καλή στιγμή, ήταν αι αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο 62ο λεπτό, μετά από όμορφη ενέργεια του Κουίνσι, η μπάλα έφτασε στον Τοτσέ οποίος με πλασέ νίκησε τον Κωνσταντόπουλο.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη, στην πρώτη θέση των πλέι οφ και το δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Ζέκα, Νίνης (Καραγκούνης 70'), Κλέιτον (Πετρόπουλος 92'), Σουίνσι, Τοτσέ (Μαυρίας 72').

ΑΕΚ (Κωστένογλου):
Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλάς (Φούντας 57') - (Κλωναρίδης 66'), Κοντοές, Λαγός, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Λεονάρντο (Γκούντγιονσεν 25'), Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

Παναθηναϊκός 14
ΑΕΚ 9
Ατρόμητος 8
ΠΑΟΚ 7








STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0 (video)"

Leave a reply