[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ελλάδα – Σλοβενία 1-1 (video)
Κυριακή 27 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Τα φιλικά παιχνίδια λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων δεν μας κάνουν σοφότερους. Δεν βλέπεις κάτι που δεν περίμενες, αφού το μικρό χρονικό διάστημα πριν από τη σέντρα (στην περίπτωση της Εθνικής, πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου αγώνα με την Πολωνία) δεν αφήνουν περιθώρια στους προπονητές να προχωρήσουν σε τομές και σε αλλαγές σε σχέση με την προκριματική φάση.

Η Ελλάδα που είδαμε με τη Σλοβενία, και πιθανότατα αυτή που θα δούμε και την Πέμπτη με την Αρμενία, θα είναι αυτή που θα δούμε και στα ματς των ομίλων και δη στο πρώτο στις 8 Ιούνη. Το σύστημα δεν άλλαξε -και γιατί να αλλάξει άλλωστε;- το ίδιο και η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος που ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και σφιχτή άμυνα και εξίσου σφιχτό κέντρο, ψάχνει με ορθολογικό τρόπο το γκολ.

Αυτά που μπορούν να σημειωθούν και τα είδαμε το Σάββατο απέναντι στους Σλοβένους είναι η δυνατότητα των αμυντικών να βγουν μπροστά, να δώσουν έξτρα επίθεση και να γίνουν απειλητικοί (θυμηθείτε πόσες φορές προωθήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος), η τοποθέτηση του Γιάννη Μανιάτη δίπλα στον Κατσουράνη και το πλεονέκτημα που έχει να αμύνεται, αλλά και να δίνει βοήθειες μπροστά και δη στη δημιουργία παιχνιδιού και φυσικά η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη.

Για μία ακόμη φορά ο "τυπάρας" έδειξε ότι δεν βρίσκεται στην Εθνική σαν... επίτιμο μέλος και λόγω των όσων έχει προσφέρει στο παρελθόν, αλλά γιατί το αξίζει. Λες και αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ναι, ακόμα και τώρα είναι το Α και το Ω της ελληνικής ομάδας δείχνοντας σε όλους πως δεν έχει ξοφλήσει.

Τέλος μια κουβέντα για τον Κώστα Χαλκιά. Προσωπικά δεν τον είχα ποτέ στους top Ελληνες τερματοφύλακες, αλλά δείχνει ότι όχι μόνο σέβεται την απόφαση του Σάντος να τον καλέσει και θέλει να τον ευχαριστήσει για την επιλογή του, αλλά δείχνει έτοιμος να απαντήσει στους επικριτές του. Η λογική λέει ότι αυτός θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Ελλάδας στο Euro. Και φαίνεται έτοιμος να κάνει τα πάντα στην τελευταία του παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση με τη γαλανόλευκη.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ελλάδα Σλοβενια 1-1

Δείτε σε video το γκολ του Τοροσίδη στον αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία 1-1


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ελλάδα – Σλοβενία 1-1 (video)"

Leave a reply