[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Με πρωταγωνιστή το μπάσκετ!
Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Με την ευχή να είναι πρωταγωνιστής το μπάσκετ σήμερα και όχι τα επεισόδια αρχίζουν οι τελικοί της Α1



Την πρώτη φορά δεν τα κατάφεραν.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν έτοιμοι για να αρχίσουν την σειρά των τελικών στην Α1 αλλά κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν τους άφησαν.

Από το βράδυ δίνεται η επανέναρξη στην διαδικασία και η ευχή όλων είναι τα παρατράγουδα να λείψουν, ώστε να είναι μοναδικός πρωταγωνιστής το μπάσκετ ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται απόψε (19:00 live από το woop.gr) τον Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα και η μάχη αναμένεται συγκλονιστική.

Χωρίς Λο ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" με την αναβολή του τελικού είχαν κάποιες μέρες παραπάνω ώστε να ξεκουραστούν και να καταφέρουν έτσι να ανακτήσουν δυνάμεις μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτές οι μέρες όμως δεν ήταν ικανές ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως ο Έισι Λο που αναμένεται να μείνει εκτός για το σημερινό παιχνίδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται ακόμα από το διάστρεμμα που υπέστη στο Final 4 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός δωδεκάδα ώστε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να τον έχει πανέτοιμο στις επόμενες αναμετρήσεις.

Η "ερυθρόλευκη" έκανε παράκληση χθες το βράδυ προς τον κόσμο ώστε να είναι κόσμια η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο για να μην προκληθούν επεισόδια που μπορεί να βλάψουν την ομάδα.

Αποφασισμένος για το break

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει όσο τίποτα να κάνει το break μέσα στο ΣΕΦ, όπως έχει καταφέρει ξανά στο παρελθόν.

Λίγες ημέρες μετά την απογοήτευση για το Final 4 και την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας, οι "πράσινοι" καλούνται να τα ξεπεράσουν και να εμφανιστούν έτοιμοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην ομάδα του Ίβκοβιτς.

Απόψε το βράδυ είναι η πρώτη... "ευκαιρία" του Παναθηναϊκού για να "σπάσει" την έδρα του αντιπάλου και αυτό θέλουν να κάνουν οι "πράσινοι" όσο πιο νωρίς γίνεται ώστε να πάρουν αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας πίσω.

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πήγε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που εξέφρασε την στήριξή του στους παίκτες.

Έξτρα μέτρα ασφαλείας στο ΣΕΦ

Περίπου 1.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο ΣΕΦ για τον αποψινό τελικό.

Μετά το επεισόδιο του πρώτου αγώνα και την αναβολή, η Αστυνομία προτίθεται να κάνει τα πάντα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί στο γήπεδο, ενώ για την διαδρομή του πούλμαν του Παναθηναϊκού έχει σχεδιαστεί ολόκληρη επιχείρηση ώστε να γίνει ομαλή η μετάβαση.

Υπενθυμίζεται πως ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, έχει ενημερώσει σε περίπτωση νέου περιστατικού θα διατάξει την ματαίωση όλων των τελικών.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Με πρωταγωνιστή το μπάσκετ!"

Leave a reply