[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"Εκφράστε αλληλεγγύη στην Ελλάδα όχι απειλές"
Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Την ανάγκη επίδειξης αλληλεγγύης και σταθερότητας για την Ελλάδα και όχι τη διατύπωση απειλών, οι οποίες είναι αντιπαραγωγικές, ζητά η Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπογραμμίζει ότι η ΕΕ θα πρέπει να βοηθήσει τη χώρα μας με πρόσθετες πολιτικές για την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές τονίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη και για τον λόγο αυτό, όπως υποστηρίζουν,απαιτείται ισχυρή και υπεύθυνη κυβέρνηση.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα υπογραμμίζει την ανάγκη στήριξης της Ελλάδας με κονδύλια από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Σύμφωνα με τον Σβόμποντα, η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, με μια ριζική αναδιοργάνωση της συλλογής φόρων.

Ο επικεφαλής των Ευρωσοσιαλιστών τάσσεται, ακόμη, υπέρ της δημιουργίας μιας υπηρεσίας για την τόνωση των επενδύσεων και τονίζει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η πολιτική των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις την ώρα που οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα.




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for ""Εκφράστε αλληλεγγύη στην Ελλάδα όχι απειλές""

Leave a reply