[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα προγνωστικά για τις Κάνες
Σάββατο 26 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Πολλοί λένε ότι οι Κάνες φέτος ήταν πολύ ομοιόμορφες ως προς τις επιλογές ταινιών, άλλοι ότι ήταν διαφορετικές και γεμάτες αναπάντεχες επιλογές.

Σε σχέση με το ποιες ταινίες έχουν ήδη ξεχωρίσει, όπως αναφέραμε πρωτύτερα στην αρχή της εβδομάδας, καταρχήν από ερμηνείες η Μαριον Κοτιγιάρ ήδη θεωρείται φαβορί για τον πρώτο γυναικείο ρόλο για την ταινία Rust and Bone. Για πρώτο ανδρικό πολλοί μιλούν για τον Ζαν Λουι Τριντινιάν στον ρόλο του στο Amour. Κάποιοι για τον Brad Pitt στο Killing Them Softly.

Φέτος οι ταινίες στις Κάνες είναι αρκετά «δύσκολες» ως προς τις θεματικές τους σε αυτό τουλάχιστον συμφωνούν οι περισσότεροι. Μια ταινία που ξεχώρισε ήταν το γαλλικό Holly Motors, μια φουτουριστική και οπτικά πανέμορφη ταινία που έχει κερδίσει εντυπώσεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι γαλλική οπότε έχει ατού και μόνο από αυτό.

Το Amour του Michael Haneke είναι από τις ταινίες που θα βρεθούν στις υποψήφιες σίγουρα. Καθώς και το Μoonrise Kingdom, το The Hunt και το Killing Them Softly.

Προσωπική μας εκτίμηση ότι οι κριτές θα αμφιταλαντευτούν μεταξύ του the Hunt και του Amour ίσως γιατί το Holly Motors είναι πολύ τρελό, διαφορετικό και γρήγορο.

Για να δούμε όμως…




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τα προγνωστικά για τις Κάνες"

Leave a reply