[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Σόλιντ και οι άλλοι...
Τρίτη 29 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Υποχωρεί η περίπτωση του Τροντ Σόλιντ για τον Ολυμπιακό, διαβάστε ποια άλλα ονόματα παραμένουν στην λίστα



Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό εξακολουθεί να είναι... πρώτο στο ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας αλλά προς το παρόν θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή.

Τα ονόματα στη λίστα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες παραμένουν με μία πιθανή... απώλεια.

Το όνομα του Τροντ Σόλιντ όπως δείχνουν τα πράγματα υποχωρεί, κάτι που σημαίνει πως το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται ο Νορβηγός στον πάγκο του Ολυμπιακου για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους στόχους όπως είναι οι Κούπερ, Μαρτίνεθ και Όλτρα παραμένουν στο προσκήνιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως για κάποιον από αυτούς ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί με επίσημη πρόταση όπως είχε γίνει με τον Πασιένσια.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί πάντως αν ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ένας από αυτούς ή κάποιος εκτός αυτής της τετράδας που το όνομα του δεν έχει βγει στην δημοσιότητα ακόμα.

Υπομονή για Μέλμπεργκ

Για την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό αναφέρουν πως τηρούν στάση αναμονής αφού δεν έχουν διάθεση να πιέσουν τον ποδοσφαιριστή να απαντήσει περιμένοντας τον ίδιο όποτε αποφασίσει να τους πει τι πρόκειται να γίνει με το μέλλον του, αναφορικά με την πρόταση ανανέωσης που του έχουν δώσει.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Σόλιντ και οι άλλοι..."

Leave a reply