[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κοιμήσου ήσυχος Σωκράτη
Κυριακή 27 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ




Κοιμήσου ήσυχα τώρα Σωκράτη, οι σύγχρονοι Αθηναίοι διορθώσανε το τραγικό λάθος των αρχαίων προγόνων μας.

Αναπαύσου εν ειρήνη Σωκράτη εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες ετοιμαζόμαστε να διορθώσουμε το πλέον πρόσφατο ιστορικό μας λάθος, να απαλλάξουμε των καθηκόντων τους όλους αυτούς τους πολιτικούς που διακυβέρνησαν επί δεκαετίες τη χώρα και την έφεραν στο χείλος της καταστροφής.

Μην ανησυχείς Σωκράτη, δεν πιάνει η στάχτη στα μάτια που μας πετούν, ο φόβος που επιχειρούν να μας κάνουν να νιώσουμε, δεν μας αγγίζει.

Γαλήνευσε Σωκράτη, τα κόλπα τους φθηνά, η προπαγάνδα τους δεν πιάνει πια ούτε στους "νοικοκυραίους", όλους αυτούς που με ρεαλισμό και με σύνεση ψήφιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Σωκράτη, βλέπεις η μεσαία τάξη δεν έχει τι άλλο να χάσει πια, υποβιβάστηκε δια παντώς από το πρωτάθλημα της επιβίωσης. Ακόμη και αυτή τη αξιοπρέπεια που τους είχε απομείνει, τη λεηλάτησαν οι ηγήτορες μας, όλοι αυτά τα καλόπαιδα που εδώ βρίζουν και καμώνονται τους σκληρούς, ενώ έξω σκύβουν το βλέμμα τους και χαμηλώνουν τη φωνή τους, σε ένδειξη σεβασμού προς τους ισχυρούς της Ευρώπης.

Μείνε ήσυχος Σωκράτη, θα τη βρούμε την άκρη, μόνοι μας, δεν έχουμε ανάγκη πια τις πεφωτισμένες ηγεσίες και τις φωτισμένες, χαρισματικές προσωπικότητες, οι οποίες δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους χάρη στη θαλπωρή του συστήματος που φροντίζει όλα τα καλά παιδιά των καλύτερων οικογενειών. Σκοτάδι μας έφεραν βαρύ και παγωνιά στις καρδιές μας μεγάλη.

Όλα καλά σου λέω Σωκράτη, τώρα έχουμε εμείς την πρωτοβουλία των κινήσεων, ξεστραβωθήκαμε βλέπεις, και είδαμε τα πελώρια κουσούρια που συνοδεύουν τις κινήσεις τους, θα μου επιτρέψεις να πω και το βάδισμα τους ακόμη..

Να είσαι βέβαιος Σωκράτη ότι η προπαγάνδα τους, δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέληση μας να απαλλαγούμε απ’ όλους αυτούς. Μας δείχνει πόσο απορρυθμισμένα και επικίνδυνα για τη χώρα είναι πλέον όλα τα καλά παιδιά που διαβιούν στα ακριβά προάστια της πόλης.

Δεν μας ξεγελούν Σωκράτη, τώρα που βλέπουν τα εξουσιαστικά οράματα τους να χάνονται στον Καιάδα της Χρυσής Αυγής που οι ίδιοι δημιούργησαν -ο Αντώνης, ο Μιχάλης και ο Ανδρέας ο πρώην αριστερός-, θλίβομαι που τους βλέπω λυπημένους, με τα τικ να πηγαινοέρχεται στο πρόσωπο τους, όπως παλιά οι χτύποι της δικής μας καρδιάς.

Και που είσαι Σωκράτη!..

Ποτέ δεν πιστέψαμε στην προπαγάνδα των πλατωνιστών, ότι ήσουν Αριστοκράτης και ολιγαρχικός που είχες βάλει εσύ, πνεύμα αιρετικό, στόχο να γκρεμίσεις τη νεαρή τότε Δημοκρατία.

Ποιος από δαύτους πήρε κώνειο, μωρέ..

Ποιος από δαύτους πίστεψε πραγματικά στη Δημοκρατία..

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κοιμήσου ήσυχος Σωκράτη"

Leave a reply