[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Λύση τώρα στο αδιέξοδο της χώρας
Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Η δεύτερη μέρα μετά τις εκλογές βρήκε τον πολιτικό χάρτη της χώρας ριζικά τροποποιημένο. Με τους επικεφαλείς αλλά και τα στελέχη των κομμάτων να προσπαθούν εναγωνίως να προσδιορίζουν τη θέση και το ρόλο τους σε μια νέα πολιτική πραγματικότητα, αλληθωρίζοντας όμως ταυτόχρονα προς μια βραχυπρόθεσμη ενδεχόμενα εκλογική αναμέτρηση. Διαδικασία, όμως, που αποτελεί τροχοπέδη, προκειμένου να ξεδιπλώσουν τις πραγματικές διαθέσεις τους στην προοπτική μιας μεταξύ τους συνεργασίας με στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ως συνέπεια η διερευνητική εντολή περιφέρεται «άσκοπα» από αρχηγό σε αρχηγό με μηδενικό επί του παρόντος αποτέλεσμα. Κάποιοι, μάλιστα, με σκοπό να ισχυροποιήσουν τις προβαλλόμενες θέσεις τους επιχειρούν τη δική τους «κοντόφθαλμη» ερμηνεία του μηνύματος των εκλογών, ενώ άλλοι αποδεικνύουν με τη στάση τους ότι αδυνατούν να το αποκωδικοποιήσουν.

Όχι κύριοι, το μήνυμα του ελληνικού λαού είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία. Εσείς ίσως δεν είστε σε θέση ή δεν θέλετε να το αποκωδικοποιήσετε.

Ο λαός είπε όχι στην εξαθλίωση, στην καταρράκωση, στην εξάρτηση και στην υποδούλωση της χώρας σε οικονομικοπολιτικά κέντρα εξουσίας. Προσπαθήστε, λοιπόν, με βάση και αφετηρία την απόφασή του να συνδιαμορφώσετε μία νέα πρόταση εξουσίας, προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα και απαιτήσεις τόσο σε πολιτικό και οικονομικό όσο και σε μεταναστευτικό και εθνικό επίπεδο.

Σταθεροποιήστε την χώρα και μετά στρέψτε την προσοχή σας στις εκλογές και στα κομματικά ποσοστά σας και να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός θα εκτιμήσει και θα ανταμείψει όσους έμπρακτα και με ειλικρίνεια συμβάλλουν στην έξοδο της χώρας από την κρίση, το αδιέξοδο και την αναξιοπρέπεια.


Pygmi

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Λύση τώρα στο αδιέξοδο της χώρας"

Leave a reply