[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ετοιμάζουν προεκλογική μάχη με ατζέντα το ποιος μας οδήγησε σε νέες εκλογές…
Τρίτη 15 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Με την συνεχή επίκληση των πρακτικών της Προεδρίας της Δημοκρατίας και χωρίς συγκεκριμένη στρατηγική για το μέλλον του τόπου θα διεξαχθεί, ως φαίνεται, ο νέος προεκλογικός αγώνας. Τουλάχιστον αυτό διαφάνηκε από τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, αμέσως μετά το «ναυάγιο» της συσκέψεως.

Η αδυναμία συμφωνίας όλων των πολιτικών κομμάτων για συγκρότηση βιώσιμης κυβέρνησης, θα φέρει μοιραία στην επιφάνεια συγκρούσεις ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς για το ποιος εκ των παρισταμένων στις συσκέψεις, ενώπιον του κ. Παπούλια, θεωρείται βασικός υπεύθυνος για τη νέα εκλογική αναμέτρηση.

Αναλόγως την πλευρά που βρίσκεται ο καθένας -δεξιά ή αριστερά- αλλά και από ποιόν θεωρεί, ο κάθε πολιτικός αρχηγός ότι κινδυνεύει το εκλογικό του ποσοστό, θα δημιουργηθούν τα μέτωπα αντιπαράθεσης και θα ρίχνονται τα… δηλητηριώδη βέλη.

Στο μεταξύ η… τοξοβολία άρχισε μεταξύ Σαμαρά- Καμμένου.

Μάλιστα όταν ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ για υπαίτιο της κρίσης και τον χαρακτήρισε ως υπεύθυνο για τις νέες εκλογές, κύκλοι της Συγγρού τόνισαν: «Είναι ψέμα. Αυτό που λέει ο κ. Καμμένος δεν θα το διαβάσει κανείς στα πρακτικά και θα γελάσει ο κάθε… Καμμένος!»



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ετοιμάζουν προεκλογική μάχη με ατζέντα το ποιος μας οδήγησε σε νέες εκλογές…"

Leave a reply