[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ολλανδία - Δανία 0-1 (video)
Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Δανία άντεξε στην ολλανδική πίεση, και επικράτησε των "οράνιε" με 1-0, χάρη στο γκολ του Κρον Ντέλι στο 23'!



Μπορεί να έδειξε αδυναμίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο κατάφερε να βγει αλώβητη από την πρώτη και πιο κρίσιμη "μάχη".

Η εθνική ομάδα της Δανίας, κατάφερε να επικρατήσει της Ολλανδίας με 1-0, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων, στο Euro 2012, που έγινε στο "Χάρκοβο".

Οι Σκανδιναβοί μπορεί να μην ήταν καλύτεροι, ωστόσο έπαιξαν έξυπνο ποδόσφαιρο, με τον Μόρτεν Όλσεν να κοουτσάρει μαεστρικά την ομάδα του, για να τη φέρει στην πρώτη θέση με το καλημέρα.

Το "στάνταρ αουτσάιντερ" Δανία, έδειξε τα γνωστά της "τρωτά" σημεία, όμως η Ολλανδία δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί, για να καταφέρει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας

Η Ολλανδία έφτασε κοντά στο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως η πρώτη καλή ευκαιρία άνηκε στους Δανούς που απείλησαν με κεφαλιά του Άγκερ.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι προκάλεσε πανικό στα καρέ των Δανών, όμως οι προσπάθειες που πήραν πάνω τους, τόσο ο ίδιος όσο και ο Ρόμπεν με τον Σνάιντερ, έμειναν άκαρπες.

Ο Κρον Ντέλι εκμεταλλεύτηκε το κενό που προκλήθηκε στην ολλανδική άμυνα, και με ένα δυνατό πλασέ, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στεκέλενμπουργκ, και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα.

Με την ατυχία του τα βάζει για ακόμα μια φορά ο Ρόμπεν, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο, έπιασε ένα όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της δανικής εστίας.

Στο δεύτερο μέρος η Ολλανδία ήταν και πάλι καταιγιστική, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Δύο φορές διαμαρτυρήθηκαν για χέρι οι "οράνιε" στους οποίους ο διαιτητής αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών, καθώς θεώρησε πως οι επαφές ήταν "ακούσιες".

Πλέον η Δανία παύει να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ του ομίλου, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ η Ολλανδία για να βγει από τη δύσκολη θέση, θα πρέπει να κερδίσει τόσο την Πορτογαλία, όσο και τη Γερμανία, αν θέλει να προκριθεί στην 8άδα.

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ (84' Κάουτ), Χάιτινχα, Φλάαρ, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ (71' Φαν ντερ Φάαρτ), Σνέιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Αφελάι (71' Χούντελαρ).

Δανία: Αντερσεν, Κγιάερ, Αγγερ, Πόουλσεν, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Ερικσεν (74' Ζόνε), Ζίμλινγκ, Κρον-Ντέλι, Ρόμενταλ (84' Μίκελσεν), Μπέντνερ.


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ολλανδία - Δανία 0-1 (video)"

Leave a reply