[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η αλήθεια αργά αλλά σταθερά «αναδύεται» (BINTEO)
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μία ακόμα περίπτωση που αποδεικνύει περίτρανα την απάτη της παγκόσμιας διαπλοκής και δικαιώνει τα άρθρα του Pygmi και κάθε ανεξάρτητου site. Ιρλανδός δημοσιογράφος εκθέτει ανεπανόρθωτα το στέλεχος της ΕΚΤ, Klaus Masuch.

«Γιατί οι Ιρλανδοί πολίτες είναι υποχρεωμένοι υπό την απειλή της ΕΚΤ να πληρώνουν δις σε μη εγγυημένους ομολογιούχους;» ρωτάει ο δημοσιογράφος για να καταλήξει: «Διεισδύετε στην κοινωνία προκαλώντας μεγάλο πόνο και απαιτείτε από εμάς να πληρώνουμε όχι προς όφελος των Ιρλανδών αλλά των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων».

Τα πράγματα είναι απλά. Οι μεγάλο-επενδυτές -και όσοι άλλοι κρύβονται πίσω τους- με τις πολιτικές λιτότητας στοχεύουν στο να διαλύσουν τη μεσαία τάξη και να συγκεντρώσουν το χρήμα, τα αγαθά πρώτης ανάγκης και την εξουσία σ’ ένα κέντρο-υπερπολυεθνική εταιρεία, η οποία θα αγοράσει όλα τα χρέη. Στην προσπάθεια αυτή υποβοηθούν «χαρτογιακάδες» Β΄ κατηγορίας που με ξύλινο λόγο και φραγκολεβαντίνικο χαμόγελο αποφεύγουν να αποκαλύψουν την οποιαδήποτε πληροφορία αφυπνίσει τους πολίτες, «ταμπελιάζοντας» τους ελεύθερους ερευνητές-δημοσιογράφους ως συνομωσιολόγους, αφού σε παλαιότερες εποχές υπήρχε η γκιλοτίνα.

Γενικά παρατηρείται μία αναταραχή στον πλανήτη και όλοι περιμένουν ότι θα οδηγηθούμε σε παγκόσμιο μπαμ. Να γνωρίζετε όμως ότι η διαπλοκή χτυπάει όταν επικρατεί φαινομενικά ηρεμία…

Pygmi

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η αλήθεια αργά αλλά σταθερά «αναδύεται» (BINTEO)"

Leave a reply