[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ωρα μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό
Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να κλείσει τουλάχιστον μια μεταγραφή αυτή την εβδομάδα και στο προσκήνιο βρίσκονται ο ομογενής επιθετικός Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο Φώτης Παπουλής και ο Αντρέ Πίντο.




Την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και η διοίκηση προσπαθεί αφενός να κλείσει τα μέτωπα με τις ανανεώσεις και τις μειώσεις και αφετέρου να προχωρήσει σε 1-2 μεταγραφικές κινήσεις.

Κλείνει τον ομογενή Μπαρμπαρούση

Στο προσκήνιο βρίσκεται και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, η περίπτωση του Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο ομογενής ακραίος επιθετικός από τη Νέα Ζηλανδία (διεθνής με την ολυμπιακή ομάδα) είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Αλάνια.

Στο προσκήνιο Πίντο - Παπουλής

Παράλληλα υπάρχουν συζητήσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα με την Πόρτο για τον δανεισμό του 23χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Αντρέ Πίντο, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον περασμένο Ιανουάριο και είναι στο χέρι του τεχνικού του τριφυλλιού να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Τέλος οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού του ΟΦΗ, Φώτη Παπουλή, ο οποίος έκανε καλό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο.




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ωρα μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό"

Leave a reply