[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μέρες αγριότητας
Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ζούμε μέρες αγριότητας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι φεουδάρχες της εξουσίας έχουν περιέλθει σε πολιτικό αμόκ, σε κατάσταση πολιτικής σχιζοφρένειας. Και προσπαθούν να κλείσουν όλη τη χώρα στον κύκλο της παράνοιας και του φόβου. Αν τους έπαιρνε, θα άνοιγαν πάλι τη Μακρόνησο, θα ανακαλούσαν από την εφεδρεία της κόλασης τον Βόιδαρο, θα έριχναν στη μάχη όχι μόνο τον Βορίδη και τον Άδωνι, αλλά και τον Τσαούς Αντόν και τον Κισά Μπατζάκ, που λέει ο λόγος.


Διαβάζεις τη δήλωση Μιχελάκη για το debate και δεν πιστεύεις πώς τόσο γρήγορα τα παιδιά-της-Ελλάδος-παιδιά, που χτες καλούσαν τον Τσίπρα να σχηματίσει κυβέρνηση με τη δική τους στήριξη ή ανοχή, τώρα είναι έτοιμα να τον στήσουν στον τοίχο. Τον κατηγορεί ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. ότι στηρίζει το λόμπι της δραχμής, ότι υποθάλπει την τρομοκρατία, ότι είναι μόνιμος συνήγορος του παραεμπορίου και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν τα κέντρα των πόλεων. Ότι βρίσκεται πίσω από κάθε κακό ή, ακόμα καλύτερα, ότι είναι το κακό.

Βλέπετε κάποια λογική, κάποια αυτοσυγκράτηση, κάποια επαφή με την πολιτική ηθική σ’ αυτό το παραλήρημα; Βλέπετε κάτι άλλο εκτός από το θράσος εκείνου που αφού σκότωσε τη μάνα του οδύρεται γιατί έμεινε ορφανός; Εκτός από τη μανία εκείνου που θεωρεί την εξουσία αποκλειστικό του προνόμιο -στην υπηρεσία της πατρίδας, βεβαίως- και λυσσάει εναντίον των παρείσακτων που τον αμφισβητούν; Εκτός από τη γελοία απελπισία εκείνου που βουτηγμένος μέχρι τον λαιμό στα λόμπι του δολαρίου, του γιεν, του ευρώ, του διάολο τον πατέρα του, αρκεί να είναι χρήμα, κατηγορεί τους αντιπάλους του για λόμπι της δραχμής.

Ποιοι, αλήθεια, είστε σεις, ρε καλόπαιδα, που μας γυρνάτε στις αγριάδες του εμφυλίου; Τι αφήσατε όρθιο για να μπορείτε να μιλάτε; Την οικονομία, τα εισοδήματα, τους μισθωτούς, τους μικρομεσαίους, την υπερηφάνεια, τη γενναιότητα, το φιλότιμο; Το ήθος, την εντιμότητα, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, τη δημοκρατία; Περνάει από το εξουσιαστικό μυαλό σας ότι αν δεν ήσασταν τόσο σκάρτοι, τόσο ανίκανοι, τόσο βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, δεν θα σας είχαν στείλει στον αγύριστο εκατομμύρια δικοί σας ψηφοφόροι;

Μπα, αν τους περνούσε, θα το βούλωναν. Τουλάχιστον γιατί θα καταλάβαιναν ότι είναι τόσο αναξιόπιστοι, ώστε να αποτελούν τιμή για τον οποιονδήποτε οι βρισιές τους..

Καρτερός Θανάσης

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μέρες αγριότητας"

Leave a reply