[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρέπει να σκεφτούμε καθαρά και να δράσουμε συλλογικά...
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Γράφει η Λίνα.

Παρακολουθώ τη συζήτηση, που τόσα χρόνια με αγωνία μας αναγκάζουν οι αχυράνθρωποι που μας κυβερνούν, να κάνουμε. Έχουμε χάσει το μυαλό μας βλέποντας τη κοινή λογική και ηθική να καταστρατηγούνται. Νόμοι στα αγγλικά, νόμοι παράτυποι, τρελοί και αντισυνταγματικοί έχουν καταλύσει την δημοκρατία και λαϊκή/εθνική κυριαρχία. Δεν ζούμε πια σε κράτος αλλά....
είμαστε όμηροι σε λημέρι ληστών.

Η τηλεόραση παίζει το ρόλο των τανκ με το βομβαρδισμό μας με απίθανες και ελεεινές ειδήσεις, έχει αποβλακώσει και αποθαρρύνει τον λαό για να περάσει η ατιμωρησία και να σωθεί η διαφθορά. Συνεπώς τώρα που όλα είναι σιωπηλά γιατί τα σκιάζει η φοβέρα της οικονομικής συντριβής και ανυπαρξίας και μας λεηλατούν οι κυβερνώντες με το ασκέρι τους την τρόικα, πρέπει να βρούμε το κουράγιο να υπερβούμε τις αδυναμίες και φοβίες μας. Καιρός να πιστέψουμε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα ακόμα και η άλλη τηλεόραση (πχ ανιχνεύσεις ΕΤ3) και να βλέπουμε μόνον εκεί για να μπορέσουμε να βρούμε τη δύναμη να σκεφτούμε καθαρά και λογικά και να δράσουμε συλλογικά.

Καιρός να κερδίσουμε τον πόλεμο των ιδεών και εννοιών. Οι ολιγαρχικές συμμορίες του πολιτικού συστήματος είναι αδίστακτες όσο πιο πολύ μας απορροφά η δράση τους τόσο πιο πολύ δημιουργικό χρόνο χάνουμε, η κυβέρνηση αυτή είναι λαθραία θα διαλυθεί σαν κακό όνειρο όπως όλοι οι εφιάλτες. Εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με την άλλη Ελλάδα την νόμιμη και σκεπτόμενη γιατί είμαστε κομμάτι της.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πρέπει να σκεφτούμε καθαρά και να δράσουμε συλλογικά... "

Leave a reply