[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στο χέρι μας να σηκώσουμε τη χώρα μας όρθια...
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Γράφει η Λίνα

Οι κοινωνίες έχουν τη δική τους δυναμική η οποία δεν προκαθορίζεται με το τι θέλει ο καθένας μας αλλά με το πώς κινείται μια κρίσιμη μάζα του κοινωνικού συνόλου και πώς διαμορφώνονται γενικότερες ισορροπίες. Οι νέες ιδέες διαμορφώνουν σε ειδικές συνθήκες νέα οράματα και αυτά τροφοδοτούν νέους αγώνες. Έτσι μια σκεπτόμενη ομάδα ενεργών πολιτών μπορεί να....
δράσει καταλυτικά στην εξέλιξη και πορεία μιας κοινωνίας. Τι Ελλάδα θέλουμε είναι ένα ερώτημα με πολλές και διαφορετικές απαντήσεις.

Οι κομματικοί των κυβερνώντων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) θέλουν μια Ελλάδα που θα είναι φέουδο του αρχηγού του κάθε κόμματος για να την νέμονται και να τη λεηλατούν μαζί με την τρόικα με πλήρη ατιμωρησία. Οι ελεύθεροι και σκεπτόμενοι πολίτες θέλουν μια Ελλάδα με αυτάρκεια, νομιμότητα και ανεξάρτητη όπου δεν θα έχουν θέση ισχύος τα ξένα κέντρα εξουσίας. Το 2020 είναι κοντά και οι κυβερνώντες προγραμματίζουν να έχουμε μια Ελλάδα στα γόνατα με το έλλειμμα στα 120% του ΑΕΠ , πολύ εξαθλίωση, πολλά δενδρύλλια χασίς και πολλά τούρκικα σήριαλ να αποβλακώνουν τους εθελόδουλους. Αυτό το όραμα υπηρετούν και επιθυμούν μετά μανίας.

Στο χέρι μας να σηκώσουμε τη χώρα μας όρθια και να διώξουμε τους εφιάλτες πριν μας στείλουν δούλους στα αφεντικά τους. Οι λογαριασμοί στο εξωτερικό πρέπει να ανοίξουν και τα ποσά να αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχο τους το Ελληνικό δημόσιο. Το έλλειμμα αυξάνει, όσο αυτοί που νομοθέτησαν την ασυλία των πολιτικών μένουν στο κοινοβούλιο. Καιρός να μετατρέψουμε το σημερινό κοινοβούλιο της διαφθοράς σε Κοινοβούλιο του Ελληνικού λαού με σκέψεις, ιδέες και ήθος δημοκρατικών και δημιουργικών πολιτών.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στο χέρι μας να σηκώσουμε τη χώρα μας όρθια..."

Leave a reply