[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μόντι: Αν χρειαστεί, θα συνεχίσω
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Η νομοθετική περίοδος ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2013. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να μην προκύψει, από την ψήφο, μια πολιτική πλειοψηφία ικανή να κυβερνήσει» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Politique Internationale.


Μόντι: Αν χρειαστεί, θα συνεχίσω

«Σε περίπτωση, όμως, προσθέτει ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός, που δεν καταστεί δυνατή η δημιουργία μιας τέτοιας πλειοψηφίας, εγώ θα είμαι παρών. Αν χρειαστεί, θα συνεχίσω».

Ο Μάριο Μόντι, στην συνέντευξη αυτή, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα αλλά παραχωρήθηκε στα μέσα του Σεπτέμβρη, τονίζει ότι «στην χώρα του έχουν ριζώσει βαθιά κάποιες πρακτικές, όπως η φοροδιαφυγή και ο νεποτισμός, που δεν αρμόζουν σε ένα ανεπτυγμένο κράτος, μέλος του G7 , που είναι και η δεύτερη βιομηχανική δύναμη της Ευρώπης».

Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, ολοκληρώνει υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι δύσκολο να ανατραπεί η όλη διαδικασία που έχει ξεκινήσει» και δηλώνει πως «νιώθει ήσυχος, από την στιγμή που μεγάλος αριθμός πολιτικών δεσμεύθηκε να ακολουθήσει την ίδια, ενάρετη, σημερινή πορεία»



Πηγή: ethnos

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μόντι: Αν χρειαστεί, θα συνεχίσω"

Leave a reply